پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۹
۰ |
۰

زلزله در فوتبال ترکیه؛ ۴۴۸ مقام به اتهام مشارکت در شرط‌بندی تعلیق شدند

محمد صلاح
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فدراسیون فوتبال ترکیه در ادامه تحقیقات مربوط به شرط‌بندی، ۴۴۸ مقام فعلی و سابق باشگاه‌ها را به‌طور موقت تعلیق و پرونده آنها را به کمیته انضباطی ارجاع کرد.

فوتبال ترکیه با یکی از گسترده‌ترین پرونده‌های مرتبط با شرط‌بندی در سال‌های اخیر مواجه شده است. فدراسیون فوتبال ترکیه اعلام کرد ۴۴۸ مقام فعلی و سابق باشگاه‌ها را در ارتباط با تحقیقات شرط‌بندی به‌طور موقت تعلیق کرده و پرونده تمامی این افراد را به کمیته انضباطی فرستاده است.

بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال ترکیه، افراد تعلیق‌شده در زمان فعالیت رسمی خود در باشگاه‌های حاضر در دو سطح اول فوتبال این کشور، طی پنج سال گذشته در فعالیت‌های مرتبط با شرط‌بندی مشارکت داشته‌اند. حدود ۱۷۱ نفر از این افراد سابقه فعالیت در باشگاه‌های سوپرلیگ ترکیه را داشته‌اند.

در میان چهره‌های سرشناس این فهرست، نام ارطغرل دوغان، رئیس ترابزون‌اسپور و هاکان دالتابان، نایب‌رئیس بشیکتاش نیز دیده می‌شود.

دوغان پس از انتشار این خبر درباره موضوع توضیح داد و تأیید کرد که در گذشته یک حساب کاربری مرتبط با شرط‌بندی داشته و این موضوع را به مقام‌های مسئول اعلام کرده است. او در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار داشت که برخی شرکت‌های شرط‌بندی پیش‌تر به‌عنوان اسپانسر باشگاه‌ها فعالیت می‌کردند و از این رو، به گفته او، کسی انتظار نداشت این مسئله برای مدیران مشکل‌ساز شود. دوغان همچنین گفت اگر اشتباهی رخ داده باشد، بابت آن عذرخواهی می‌کند، اما تأکید کرد که اقدامی خلاف انجام نداده است.

این پرونده در ادامه موج گسترده مقابله با شرط‌بندی غیرقانونی در فوتبال ترکیه شکل گرفته است. در مرحله قبلی این تحقیقات، فدراسیون فوتبال ترکیه ۱۴۹ داور و ۱۰۲۴ بازیکن را برای دوره‌های مختلف با محرومیت مواجه کرد و پرونده به سطحی رسید که شماری از بازیکنان و مقام‌های فوتبال نیز با اقدامات قضایی روبه‌رو شدند.

دامنه تحقیقات اکنون به بخش‌های دیگری از فوتبال ترکیه نیز رسیده است. به گزارش رویترز، رئیس و شش عضو هیئت اصلی داوران فوتبال این کشور نیز در پرونده‌ای جداگانه درباره دخالت احتمالی در روندهای داوری بازداشت شده‌اند؛ موضوعی که نشان می‌دهد تحقیقات مربوط به سلامت و تخلفات احتمالی در فوتبال ترکیه همچنان در حال گسترش است.

البته تعلیق این ۴۴۸ نفر به معنای محکومیت قطعی آنها نیست و پرونده‌ها اکنون در اختیار کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ترکیه قرار گرفته است تا روند رسیدگی به اتهامات طی شود.

بیشتر بخوانید: پشت پرده آینده مطرح‌ترین ستاره این روزهای فوتبال دنیا؛ بایرن نقشه بلند مدت کشید

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها