شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۰
۱۷ |
۱

چرا حرف مرد دو تا شد؟ چرا پشت انتخاب‌ها و روشت، نماندی؟

از ژنرالی که دستور می‌داد تا سربازی که خواهش می‌کند؛ از کی تا حالا مردم تصمیم‌گیر شدند آقای قلعه‌نویی؟

از ژنرالی که دستور می‌داد تا سربازی که خواهش می‌کند؛ از کی تا حالا مردم تصمیم‌گیر شدند آقای قلعه‌نویی؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

امیر قلعه‌نویی از فوتبال دوستان فرصت خواست تا تیم ملی را از نو بسازد. پشت همین کلمات حقیقتی تلخ نهفته است.

 با گذشت چند روز از انتشار بیانیه غیر عادی و خلاف روال معمولی قلعه نویی، با فرو نشستن گرد و غبار و شور و عواطف، از جنبه‌های مختلف به قضیه پرداخته شده اما هنوز هم این اتفاق نکات مهمی برای بررسی دارد.

 امیر قلعه نویی بر خلاف عادت و روال همیشگی‌اش که از عالم و آدم، زمین و زمان، طلبکار بود، از عرش اعلا به زمین خاکی نزول و در مقام یک فرد عادی با مردم صحبت می‌کند. ژنرال‌ها معمولاً دستور می‌دهند اما حالا قلعه نویی مثل یک سرباز ساده مردم، از آنها درخواست می‌کند! پشت همین تغییر موضع و نگاه از بالا به پایین، حقیقتی نهفته است؛ این مردم تا الان کجا بودند آقای قلعه نویی؟

 چطور وقتی اغلب دلسوزان، کارشناسان و هواداران فوتبال در رسانه‌های مختلف، نظر خود را اعلام و با انتخاب‌ها و روند کاری شما مخالفت می‌کردند، روی شما آن طرف بود و گوشی برای شنیدن نداشتی؟ حالا که موقعیتت به خطر افتاده و قافیه تنگ آمده، مردمی که قبلاً فقط در شعار، جنبه تزیینی و ویترین داشتند، تصمیم گیر شده‌اند که از آنها فرصت می‌خواهی؟

 نکته بعدی پاسخی است که باید به این درخواست قلعه نویی داد. از بعد انتشار این بیان بیانیه در روزنامه فدراسیون فوتبال گروهی اندک، شامل حامیان همیشگی قلعه نویی از تغییر موضع او استقبال و خیلی ملو! از او خواستند او هم به مردم و کارشناسان فرصت انتقاد بدهد! انگار مردم برای گفتن حرف دل خود نیاز به اجازه مجریان تلویزیونی دارند و انگار قرار است قلعه نویی به خاطر آنها هم که شده، به حرف ما گوش کند!

 اما اکثریت قاطبه فوتبالی‌ها نظری دیگر دارند. آنها که سابقه و کارنامه امیر قلعه نویی در تمام سال‌های مربیگری را داشته و به یاد می‌آورند و می‌دانند از نظر او، حرف مرد یکی‌ست و تغییر، بزرگترین گناه و جرم است! اصلاً چرا راه دور؟ هر چقدر در این سه سال تغییر کردی بعد از این هم می‌کنی!

 امیر قلعه نویی چقدر در این درخواست خود صداقت دارد؟ آیا انتشار این بیانیه صرفاً برای خرید زمان و استفاده از عواطف و احساسات فوتبال دوستان است تا پیگیر نتایج و نمایش فجیع تیم ملی نشوند؟ یا اینکه واقعاً قلعه نویی می‌خواهد تغییر کند؟ اگر واقعاً قصد تغییر دارد، می‌ماند یک سوال؛ اگر به روش همه این سالها اعتقاد داری و این همکاران و انتخاب ها و روش بازی، قوی بودند و هستند، چرا زیر بار تغییر بروی؟ چرا پشت انتخاب هایت نمی‌مانی؟

 اگر هم اعتقاد نداری و نداشتی، چرا این سه سال که بخشی از کارشناسان و مردم هشدار می دادند که این مسیر اشتباه است، چرا گوش نکردی؟! از کجا معلوم بعد از این گوش کنی؟!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۷
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۰
  • MD IT ۲۲:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
    این آدم تنها حرف راستی که میزنه همون دروغ هاش و فیلم بازی کردن هاش هستند؛ به قول فارسی خودمون: راستی راستی دروغ میگه و فیلم بازی میکنه. والا همین الان بره، خیلی ها رو خوشحال کرده حتی اگر با مربی بعدی (مثل اسکو) تو جام ملتها نتیجه نگیریم. مشکل فوتبال ما این، شریکش تاج، و پیرمردهاش هستند. برو دیگه
  • رضا IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۱
    قلعه نوعی سواد فوتبالی ندارد نمیدونم چرا این شده بخت ما
  • این شده بختک ما IR ۰۰:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
    چرا تعجب میکنید؟ فقط تنها هدفش اول دلالی با دلال مربوطه اش است که هم در سطح مربیان لیگ برتر و بازیکنان هم هست و بعد حقوق و پاداش و بعد اردوهای خارجی و کلاس گذاشتن و زمان خریدن و دورهمی و خوشگذرانی سطحش خیلی پایین تر از چیزیه که شما روش حساب باز کردین
  • آریا IR ۰۱:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
    درود بر صادقان، نمیدونم چرا فکرمیکنید مقصر قلعه نوعی هست؟ فکرمیکنید اگ قلعه برود همه چیز درست میشود؟ پس تاج وتاجها جی؟ برای درست شدن خیلیها باید بروند نه فقط فوتبال در همه موارد مشکل هست مشکلاتی که مردم وکشور رو فلج کرده، باز هم میگوئید مشکل از قلعه نوعی هست؟ دوستان درتمام موارد پس رفت داشته ودار
  • سهند IR ۰۲:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
    کلا ما باید همه چی مون به هم بیاد فوتبال سرمربی تیم ملی اش از این قائده مستثنی نیست خدایا نمیشد من بخوابم ۳۰ سال بعد بیدار میشدم البته ما که شانس نداریم همونجا میدیدم الهویی در ۷۰ سالگی سرمربی تیم ملی نوه نبی مدیر تیم ملی😅
  • احمدرضا BR ۰۶:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
    حالا ما مردم که ژنرال را چند سال تحمل کردیم این چند وقت دیگه تا جام ملتها تحمل میکنیم شما هم ورزش نویس وجواب MD چرا اینقدر سوزش میگیرید همچی میگید برو دیگه انگار جای شما رو تنگ کرده اطف کنید تحمل کنید امیرهرچی نباشه فوتبالی اصیل است بعضیها که فرق گلربادروازه بان نمدونن خودشونو کارشناس میگیرن خدابداد
  • آریا IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۲
    موفقیتهای ورزشکارانمون در ناگویا را دیدیم،غیرت که باشه در شرایط جنگی با بودجه محدود بدون اردوی خارجی میشه در همه رشته ها مدال آورد .و میشه چهار دوره پیاپی 16 سال در والیبال، سطح اول آسیا موند ومثل قلعه نوعی مساوی را دستاورد و باخت را مفید ندانست جای تیم والیبال بود الان ادعای خدایی میکرد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها