۰
سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۵
۰ |
۰

بازگشت گزینه جذاب پرسپولیس به ایران؟/ احتمال تغییر در تصمیم علی قلی‌زاده

بازگشت گزینه جذاب پرسپولیس به ایران؟/ احتمال تغییر در تصمیم علی قلی‌زاده
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یک رسانه لهستانی از احتمال تغییر وضعیت علی قلی‌زاده برای بازگشت به ایران خبر داده است.

علی قلی‌زاده وینگر ایرانی تیم فوتبال لخ پوزنان، که با وجود مصدومیت قراردادش را با این باشگاه تمدید کرده، تا نیم‌فصل نمی‌تواند تیمش را در مسابقات همراهی کند.

رسانه لهستانی «kkslech» در گزارشی درباره شرایط لخ پوزنان، به وضعیت قلی‌زاده نیز پرداخته و درباره آینده این بازیکن نوشته است: قلی‌زاده در ابتدا قصد قطعی داشت که در تابستان ۲۰۲۷ به ایران بازگردد، اما ممکن است این وضعیت طی چند ماه آینده تغییر کند. قلی‌زاده در شرایط فعلی تا پایان فصل جاری با لخ پوزنان قرارداد دارد و تصمیم او برای بازگشت به فوتبال ایران در تابستان ۲۰۲۷ قطعی نیست و احتمال تغییر این تصمیم وجود دارد.

لخ پوزنان طی دو فصل اخیر عنوان قهرمانی لیگ برتر فوتبال لهستان (اکستراکلاسا) را به دست آورده و امیدوار است در فصل جاری نیز بتواند برای سومین سال متوالی این عنوان را از آن خود کند.

بیشتر بخوانید: پایان شایعه جدایی ستاره ایرانی؛ امارات یا قطر شاید وقتی دیگر

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها