چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۶
۰ |
۰

کاپیتان چشمی با ریش و موی مرتب آماده جدال تبریز شد +عکس

روزبه چشمی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

روزبه چشمی در فاصله دو روز مانده به دیدار حساس استقلال مقابل تراکتور، با ظاهری متفاوت در تمرین آبی‌پوشان حاضر شد تا نشان دهد خودش را برای سفر به تبریز آماده کرده است.

در تصاویر منتشرشده از تمرین روز سه‌شنبه ۱۴ مهر استقلال، روزبه چشمی با موهای بسیار کوتاه در حد مدل سربازی و ریش آنکادرشده در محل تمرین دیده می‌شود؛ ظاهری که نشان می‌دهد کاپیتان استقلال پیش از سفر به تبریز سری هم به آرایشگاه زده است.

چشمی که در آخرین بازی استقلال مقابل السد قطر در بصره یکی از مهره‌های اصلی سهراب بختیاری‌زاده بود، حالا یکی از باتجربه‌ترین بازیکنان استقلال برای دیدار بزرگ پنجشنبه محسوب می‌شود. او با تجربه حضور در سه دوره جام جهانی و گلزنی در این رقابت‌ها، یکی از ستون‌های اصلی استقلال در بازی‌های مهم به شمار می‌رود.

کاپیتان استقلال در دیدار مقابل السد نیز ۹۰ دقیقه با بازوبند کاپیتانی در زمین حضور داشت و در پیروزی سه بر صفر آبی‌پوشان مقابل این تیم قطری نقش داشت. حالا چشمی باید در تبریز نیز یکی از مهره‌های مورد اعتماد بختیاری‌زاده برای تقابل با تراکتور باشد.

به این ترتیب، کاپیتان استقلال در حالی با ظاهر جدید خود آماده سفر به تبریز شده که آبی‌پوشان امیدوارند تجربه و آرامش او در یکی از حساس‌ترین بازی‌های فصل به کمک تیمشان بیاید.

یادآور می‌شود؛ دیدار تیم‌های تراکتور و استقلال پنجشنبه ۱۶ مهر از ساعت ۱۷ در ورزشگاه یادگار امام تبریز آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: بازگشت حردانی به لیگ برتر؛ کاپیتان استقلال مقابل تراکتور به دنبال جبران

روزبه چشمی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها