چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۴
۰ |
۰

مجازات ۲۲ هوادار افراطی پس از درگیری خونین در دربی

یوونتوس - تورینو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پلیس ایتالیا در پی درگیری خشونت‌آمیز هواداران یوونتوس و تورینو در آخرین دربی تورین، برای ۲۲ هوادار دو تیم محدودیت‌های قضایی و نظارتی اعمال کرد و ۲۰ نفر دیگر نیز از حضور در ورزشگاه‌ها محروم شدند.

پلیس ایتالیا در ادامه تحقیقات درباره درگیری‌های پیش از دیدار تورینو و یوونتوس در ماه می، برای ۲۲ هوادار دوآتشه دو تیم محدودیت‌های نظارتی و قضایی در نظر گرفت. این ۲۲ نفر از اعضای گروه‌های اولترای یوونتوس و تورینو هستند که ۲۴ می، در آخرین روز فصل گذشته، در خارج از ورزشگاه المپیکو گرانده تورینو در شهر تورین با یکدیگر درگیر شدند. پلیس ایتالیا روز سه‌شنبه اعلام کرد این افراد به اتهام پرتاب بطری، سنگ و مواد منفجره و همچنین ایجاد درگیری و برهم زدن نظم عمومی تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

در جریان این درگیری‌ها، ۹ مأمور پلیس هنگام تلاش برای جدا کردن هواداران دو تیم از یکدیگر مجروح شدند. یک هوادار ۳۶ ساله یوونتوس نیز پس از اصابت کپسول گاز اشک‌آور به سرش، دچار آسیب‌دیدگی شدید شد.

اقدامات احتیاطی علیه این افراد با هماهنگی پلیس در چندین شهر شمال ایتالیا اجرا شده است. بر اساس این تصمیم، آنها از حضور در شهر تورین منع شده‌اند و باید به‌طور منظم خود را به مقام‌های محلی معرفی کنند. ۲۰ هوادار دیگر که به مشارکت در این درگیری‌ها متهم هستند نیز با محرومیت از حضور در ورزشگاه‌ها مواجه شده‌اند.

دیدار ماه می دو تیم با تساوی ۲-۲ به پایان رسید. یوونتوس و تورینو قرار است روز ۶ ژانویه، همزمان با تعطیلات رسمی در ایتالیا، بار دیگر در چارچوب رقابت‌های سری آ در ورزشگاه آلیانتس، خانه یوونتوس، مقابل یکدیگر قرار بگیرند.

همچنین بخوانید: هشدار به منچسترسیتی؛ سیتیزن‌ها در انتظار جهنم آنفیلد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها