جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۰
۰ |
۰

مهمتر از ۳ امتیاز و صدر

رونمایی از تیم واقعی نکونام؛ این ورژن جدید تراکتور است

جواد نکونام
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

بعد از تعطیلات یک ماهه، زمان رونمایی از تراکتور واقعی با جواد نکونام فرا رسید.

این موضوع فقط محدود به تراکتور نبوده و نیست. خیلی از تیم‌ها و مربیان دیگر لیگ ۲۶ زمان کافی برای تزریق افکار و برنامه‌های خود به تیم نداشته و برخی ستاره‌های تاثیرگذار را به دلایل گوناگون، زمانی در اختیار گرفتند که فرصتی تا شروع فصل نمانده بود. به این ترتیب در شروع لیگ بیست‌وششم تصویری واقعی از تیم‌های این فصل نداشتیم.

این مسئله در مورد تراکتور با درصد و استناد بیشتری قابل اطلاق بود. جواد نکونام زمانی جانشین محمد ربیعی شد که فقط چند روز تا بازی اول باقی مانده بود و همه می‌دانیم دکترین فوتبالی ربیعی و تمریناتی که در زمان حضورش به بازیکنان داده بود، چقدر با فلسفه فوتبالی نکونام و تیمی که در ذهن دارد تفاوت داشت. به این ترتیب به هیچ عنوان نمی‌توان -به خصوص سه بازی اول فصل- را به حساب نکونام گذاشت.

فشردگی بازی‌ها به دلایل مختلف که بارها با آن پرداخته شده، عملا به مربیان اجازه ریسک تغییر ترکیب و سیستم را نمی‌داد. اما تعطیلی یک‌ماهه -در نیمه دوم شهریور و نیمه اول مهر- به دلیل همزمانی با بازی‌های آسیایی ناگویا و فیفادی اکتبر، بهترین فرصت برای تمام مربیان بود تا افکار خود را به تیم تزریق کنند. به عبارت بهتر همه فوتبال‌دوستان منتظر بودند تا تیم‌های واقعی حاضر در لیگ ۲۶ را بعد از این تعطیلات در شروع دوباره از هفته هشتم ببینند. زمانی که با وجود بهانه‌های دیگر -که همیشه در فوتبال ما برای همه هست- دیگر گریزی از این حقیقت نبود که به قول معروف، همه ببینند هر تیم و هر مربی چند مرده حلاج است!

تراکتور به عنوان مدعی و یکی از نمایندگان ایران در لیگ نخبگان، و البته تعقیب‌کننده جدی صدرنشین و اسم بزرگ خود نکونام و در نهایت تغییری که در آخرین لحظات پیش‌فصل در کادر فنی داده بود، بیش از سایرین چشم‌های منتظر برای رونمایی داشت. اگرچه جواد نکونام باز هم دلایلی داشته و دارد که بگوید هنوز تیم او کامل نیست؛ مثل غیبت مهدی ترابی، مهدی هاشم‌نژاد و خامربکف اما همه می‌دانیم نکونام حتی با داشتن تمام عناصر تهاجمی نیز تمایل به کار دفاعی دارد!

همزمانی تمرینات در فصل تعطیلی لیگ با بازی‌های آسیایی و بازی‌های تیم ملی نیز بهانه کارآمدی برای نکونام و تراکتور نبود چون او در تیم امید، فقط حسین‌زاده را داشت و این تیم در همان دور گروهی حذف شد و سریع به کشور برگشت! در تیم ملی نیز فقط بیرانوند و شجاع را داشت که با هر کیفیت و عملکرد، در هر سیستم و ترکیب جایگاهی ثابت دارند و نسبت به سایر مدعیان، تراکتور با تیم کامل‌تری تمرین کرد.

به این ترتیب در بازی مقابل استقلال صدرنشین، از تراکتور نکونام رونمایی شد که مهمتر از ۳ امتیاز و شرایط جدول بود. حالا نتیجه و نمایش تراکتور پیش روی همه کارشناسان و فوتبال‌دوستان است؛ از نقاط ضعف گرفته تا نقاط قوت و از نمایش تا سیستم. تراکتور جواد از کمپانی بیرون آمده و وارد کارزار شده است و فقط می ماند اتفاقات پیش‌بینی نشده مثل اشتباهات فردی!

بیشتر بخوانید: تراکتور ۱ - استقلال ۱/ یک نیمه آبی و یک نیمه قرمز؛ بفرما به پرسپولیس برای صدرنشینی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها