جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۷
۸ |
۳

عقب‌نشینی عجیب بیرانوند؛ از هواداران تراکتور عذرخواهی می‌کنم/ تیم به آرامش نیاز دارد! +عکس

علیرضا بیرانوند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تراکتور، پس از حواشی دیدار با استقلال با انتشار پیامی جدید در فضای مجازی از هواداران این تیم عذرخواهی کرد و از تعهد خود به تراکتور گفت.

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم فوتبال تراکتور، پس از اتفاقات و حواشی دیدار این تیم مقابل استقلال، با انتشار مطلبی در فضای مجازی به صحبت‌های مطرح‌شده واکنش نشان داد و از هواداران تراکتور عذرخواهی کرد.

بیرانوند در این پیام ضمن تأکید بر تعهد خود به تراکتور، اعلام کرد که صحبت‌هایش با هدف دلسوزی برای تیم بوده و قصدی برای رنجاندن هواداران نداشته است. او همچنین با اشاره به دیدار پیش‌روی تراکتور مقابل الشمال، بر ضرورت حفظ آرامش و تمرکز تیم تأکید کرد.

متن کامل پیام علیرضا بیرانوند به شرح زیر است:

«به هواداران عزیز تراکتور؛

درباره دیشب خیلی صحبت ها شد؛ همه رو دیدم و خوندم. فوتبال این طوریه، روزهای خوب و بد داره و من مثل هر بازیکن دیگه ای مسئولیت نقشم رو می‌پذیرم. صحبتی هم که کردم از سر دلسوزی برای تیم بود نه چیز دیگه. اما اگر صحبت‌های من ناخواسته باعث رنجش حتی یکی از شما شده، صمیمانه عذر می‌خوام و بدونید که ابداً چنین قصدی نداشتم. شما خانواده منید و تمام تلاش من مثل بقیه بازیکنای تیم خوشحال کردن این خانواده ی بزرگ و متحده.

اما یه نکته مهم تر از همه این حرف هاست؛ سه ساله با تمام وجودم برای این تیم می‌جنگم. در برد و باخت، در روزهای خوب و بد کنار شما بودم و هیچ وقت از این تعهد کم نشده و نمیشه.

حالا بازی سختی مقابل الشمال پیش رومونه؛ تیم قدرتمندی است و به تمرکز و انرژی کامل نیاز داریم. همه ما موظفیم با تمام عشق، تعهد و علاقه مون کنار تیم بزرگمون بایستیم. هرکسی در حد نقش خودش اثر گذاره و کنار هم بودن ما باعث قدرت بیشتر تیم‌مان میشه. من هم چه در این مسابقه همراه تیم باشم و چه نباشم، مثل همیشه قلبم تراکتور رو همراهی میکنه و برای موفقیت تیممون دعا میکنم.

الان زمان مناسبی برای صحبت‌های بیشتر نیست و تیم به آرامش و تمرکز نیاز داره، فقط این رو بدونید که احترام و محبت من نسبت به شما تا همیشه ادامه داره و هیچ اتفاقی ذره ای ازش کم نمیکنه به زودی مفصل باهاتون صحبت می‌کنم».

بیشتر بخوانید: واکنش تند استقلال به حواشی دیدار با تراکتور و حضور بیرانوند در رختکن آبی‌ها

واکنش بیرانوند به حواشی بازی با استقلال؛ از هواداران تراکتور عذرخواهی می‌کنم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۳
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • راستگو ( از ایل بزرگ بیرانوند ) IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۷
    خداوند متعال می فرمایند اود فکر کنید بعد زبانتان را بچرخانید ، ( روی تیغه تیز چاقو هم نوشته چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ) لطفا فقط سکوت کن !!!! قضاوت رو بگذار برای هوادارن و تماشاگران فوتبال [ با آبروی لرها ،کردها ، لک ها بازی نکن ]
  • حسن زاده باقرسهر IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۱۷
    اون همون بهتر بره آجر بندازه بدرد فوتبال نمیخوره

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها