شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۵
۲ |
۰

مدیرعامل پرسپولیس یک هوادار تیفوسی

مدیرعامل پرسپولیس یک هوادار تیفوسی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پیمان حدادی برخلاف رسم معمول مدیران فوتبال، این بار کنار هواداران پرسپولیس نشست و برد تیمش را مثل یک هوادار دوآتشه جشن گرفت.

پیمان حدادی در جریان دیدار پرسپولیس مقابل صنعت نفت، تصمیمی گرفت که کمتر از مدیران فوتبال ایران دیده می‌شود. مدیرعامل سرخ‌پوشان به‌جای نشستن در جایگاه ویژه ورزشگاه شهدای شهرقدس، راهی سکوهای تماشاگران شد تا مسابقه تیمش را از نزدیک و در کنار هواداران دنبال کند؛ اتفاقی که او را به یکی از چهره‌های متفاوت این مسابقه تبدیل کرد.

حدادی در طول بازی فقط یک تماشاگر معمولی نبود و بارها با هیجان از جایش بلند شد و همراه با سایر هواداران به شادی و تشویق تیمش پرداخت. او درست مثل یک هوادار دوآتشه پرسپولیس، اتفاقات داخل زمین را دنبال می‌کرد و واکنش‌هایش به جریان مسابقه نشان می‌داد که این بار خبری از فاصله همیشگی مدیران و سکوها نیست.

البته این حضور متفاوت برای مدیرعامل پرسپولیس پایان خوشی هم داشت؛ سرخ‌پوشان با پیروزی زمین را ترک کردند تا حدادی هم در کنار هواداران، ورزشگاه شهرقدس را با لبخند ترک کند. شاید نشستن مدیرعامل روی سکوها اتفاقی ساده به نظر برسد، اما در فوتبال ایران که مدیران معمولاً ترجیح می‌دهند مسابقات را از جایگاه ویژه تماشا کنند، اقدام حدادی صحنه‌ای متفاوت و قابل توجه بود.

در همین ارتباط: ویدیو| واکنش حدادی به گل پرسپولیس/ رفتار معنادار آقای مدیرعامل وسط تماشاگران

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها