نظرسنجی

از میان نامزدهای بهترین‌های آسیا، شانس ایران در کدام بخش بیش‌تر است؟
شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۵
۰ |
۵

خشم پیروز قربانی: زشت و بچگانه بود/ اسیر نگرش اشتباه شدم این پیراهن در حد و اندازه آنها نیست

خشم پیروز قربانی: زشت و بچگانه بود/ اسیر نگرش اشتباه شدم این پیراهن در حد و اندازه آنها نیست
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

پیروز قربانی، سرمربی آلومینیوم پس از شکست برابر صنعت نفت، به شدت از عملکرد بازیکنانش انتقاد کرد.

پیروز قربانی پس از شکست ۲ بر یک آلومینیوم اراک مقابل صنعت نفت آبادان در هفته نهم لیگ برتر، عملکرد فنی تیمش را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد. سرمربی آلومینیوم اشتباهات دفاعی بازیکنانش را «زشت و بچگانه» توصیف کرد، از هواداران اراکی عذر خواست و تأکید کرد که مسئولیت این شرایط بر عهده اوست و برای اصلاح آن تلاش خواهد کرد.

قربانی در ابتدا درباره تأثیر غیبت شروین بزرگ و عباس کهریزی گفت: من تا به حال درباره این موضوع صحبت نکرده بودم، اما در نهایت سه، چهار بازیکن ما مصدوم هستند. نباید این موضوع را می‌گفتم، ولی چون شما پرسیدید، توضیح می‌دهم. ما به دنبال راهکاری هستیم تا بتوانیم سبک بازی‌مان را با توجه به نبود این بازیکنان حفظ کنیم. همان‌طور که می‌بینید، اشتباهات مدرسه فوتبالی از سوی مدافعان ما رخ می‌دهد و واقعا نمی‌دانم دلیلش چیست. باید این مشکل را برطرف کنیم. من دوران سخت‌تری را هم تجربه کرده‌ام و مطمئنم که شرایط اصلاح خواهد شد، اما اتفاقاتی باید در باشگاه ما رخ دهد. این تیم سال گذشته هم چنین وضعیتی داشت و باید از این شرایط نجات پیدا کند.

او ادامه داد: ما در سه بازی اخیر عملکرد بسیار بدی داشته‌ایم و دلایل این اتفاق فنی بوده است. یکی از دلایل هم غیبت دو بازیکن بود. باید راهکار مناسبی پیدا کنیم. همه تلاش‌مان را می‌کنیم، اما احساس می‌کنم شاید بعضی بازیکنان خیلی زود به لیگ برتر می‌رسند و پیراهن این تیم را می‌پوشند. باید بازنگری انجام دهم. از مردم اراک عذرخواهی می‌کنم. بحث من فقط نتیجه نیست؛ در سه بازی اخیر از نظر فنی عملکردی نداشته‌ایم که بتوان از آن دفاع کرد. یک مهاجم حریف پنج مدافع ما را جابه‌جا می‌کرد. اشتباهات بسیار زشتی داشتیم. خوش‌شانس بودیم که یک گل حریف به دلیل آفساید مردود اعلام شد در همان صحنه هم سه مدافع ما مرتکب اشتباه شدند. واقعا نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده است و باید فیلم بازی را بررسی کنم، اما به مردم اراک و هواداران آلومینیوم قول می‌دهم که این وضعیت را اصلاح کنیم.

سرمربی آلومینیوم در بخش دیگری از صحبت‌هایش، با اشاره به مسئولیت خود در قبال نتایج تیم گفت: واقعا نمی‌دانم چرا بازیکنان تمرکز نداشتند و باید این موضوع را بررسی کنیم، اما در این بازی هیچ دفاعی از عملکردمان وجود ندارد. اشتباهات بسیار زشت و بچگانه‌ای داشتیم؛ حتی در مدرسه فوتبال هم چنین اشتباهاتی رخ نمی‌دهد. بازیکنانی که چند سال در لیگ برتر بازی کرده‌اند، سه، چهار پاس به بازیکنان صنعت نفت دادند تا آن‌ها بیایند و گل بزنند! در صحنه گل دوم، خودمان باید گل می‌زدیم، اما توپ برگشت و وارد دروازه ما شد. شرایط عجیبی است. باز هم تأکید می‌کنم که همه‌چیز به سرمربی و مسئول فنی برمی‌گردد. وقتی تیمی در سه بازی نتوانسته برنده شود، سرمربی در این نتایج نقش دارد. من حتی بازی مقابل ملوان را هم باخت حساب می‌کنم؛ تیم دو بازی پیاپی را باخته و طبیعتاً سرمربی در این شرایط دخیل است.

وی ادامه داد: متأسفانه اکنون این ذهنیت برایم ایجاد شده که پیراهن آلومینیوم به‌راحتی در اختیار بعضی بازیکنان قرار می‌گیرد. خود من هم اسیر این نگرش اشتباه شده‌ام و باید آن را اصلاح کنم. پیراهن یک تیم لیگ برتری نباید به‌راحتی تن هر کسی برود. ان‌شاءالله این شرایط را درست می‌کنیم. البته اکنون تحت تأثیر فضای بازی هستیم و شاید بخشی از صحبت‌هایم درست باشد و بخشی دیگر نه.

بیشتر بخوانید: سیدسیروس طلسم را شکست/ نخستین پیروزی صنعت برابر آلومینیوم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

از میان نامزدهای بهترین‌های آسیا، شانس ایران در کدام بخش بیش‌تر است؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها