یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۵
۰ |
۲

مهندس سابق تیم ملی و استقلال رسماً به فوتبال ایران بازگشت +عکس

مهندس سابق تیم ملی و استقلال رسماً به فوتبال ایران بازگشت +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پس از جدایی رضا عنایتی از پالایش نفت بندرعباس، ایمان مبعلی، هافبک پیشین تیم ملی، هدایت این تیم لیگ یک را بر عهده گرفت.

به دنبال نتایج نوسانی پالایش نفت بندرعباس در هفته‌های ابتدایی و جدایی توافقی رضا عنایتی از نیمکت این تیم، مدیران باشگاه پس از بررسی گزینه‌های مختلف با ایمان مبعلی به توافق نهایی رسیدند تا این مربی جوان هدایت بندری‌ها را در ادامه رقابت‌های لیگ دسته اول عهده‌دار شود.

مبعلی که در دوران بازیگری به واسطه ارسال‌های دقیق و مهارت‌های فنی‌اش ملقب به «مهندس» بود، پس از پایان دوران فوتبال خود وارد عرصه مربیگری شد. او سابقه فعالیت به عنوان دستیار در فولاد خوزستان و نساجی مازندران و همچنین سرمربیگری تیم‌های پایه‌ای شباب‌الاهلی امارات، الفتح و حضور در کادر فنی تیم ملی امید را در کارنامه دارد.

تیم پالایش نفت بندرعباس که پیش از شروع فصل با جذب بازیکنان باتجربه هدف صعود به لیگ برتر را دنبال می‌کرد، در ۶ هفته نخست تنها یک پیروزی، سه تساوی و دو شکست به دست آورد تا مدیریت باشگاه ناچار به تغییر در کادر فنی شود. با رسمی شدن این قرارداد، مبعلی به زودی راهی بندرعباس خواهد شد تا تمرینات تیمش را برای تقابل حساس این هفته مقابل مس رفسنجان، صدرنشین مسابقات، زیر نظر بگیرد.

بیشتر بخوانید: پروژه مشترک ملی پوش پیشین استقلال با مهدوی‌کیا در دبی

ایمان مبعلی رسماً به فوتبال ایران بازگشت/ مهندس جانشین یک استقلالی +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها