پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۱
۰ |
۰

پایان نبرد غول‌ها به سود اسنایدر

پایان نبرد غول‌ها به سود اسنایدر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کایل اسنایدر در جدالی نفس‌گیر در وزن ۹۷ کیلوگرم، شکست مقابل عبدالرشید سعداله‌یف را به پیروزی تبدیل کرد و با نتیجه ۴ بر ۴ و امتیاز آخر به نیمه‌نهایی رسید.

یکی از جذاب‌ترین کشتی‌های مسابقات جهانی کشتی آزاد در قزاقستان، در وزن ۹۷ کیلوگرم بین کایل اسنایدر آمریکایی و عبدالرشید سعداله‌یف روس برگزار شد؛ جدالی حساس و نزدیک که می‌توانست فینال زودهنگام این وزن لقب بگیرد.

سعداله‌یف که با نتیجه ۴ بر یک از حریف آمریکایی خود پیش افتاده بود، در دو دقیقه پایانی با بازگشت تماشایی اسنایدر مواجه شد. کشتی‌گیر آمریکایی با آمادگی بدنی بالاتر توانست اختلاف امتیاز را جبران کند و نتیجه را به تساوی ۴ بر ۴ برساند.

در ثانیه‌های پایانی، اسنایدر با کنترل بهتر جریان مسابقه و کسب امتیاز آخر، در حالی که دو کشتی‌گیر با نتیجه ۴ بر ۴ به کار خود پایان دادند، پیروز این جدال بزرگ شد و به نیمه‌نهایی راه یافت.

به این ترتیب، اسنایدر بعدازظهر امروز برای رسیدن به فینال تلاش خواهد کرد و سعداله‌یف نیز برای زنده نگه داشتن شانس خود باید منتظر نتایج مسابقات و احتمال حضور در گروه بازنده‌ها باشد.

بیشتر بخوانید: باخت ناباورانه رحمان در ثانیه‌های پایانی؛ این شانس طلا هم پرید

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها