نظرسنجی

ارزیابی شما از عملکرد پرسپولیس مقابل النصر در عربستان؟
نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵
۰
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حکایت همچنان باقی است. تیم ملی یک کشور 84 میلیونی به بودن و رفتن یک مربی که پول کمی هم نگرفته، وابسته شده است. گفتیم مربی خوبی است، به تیم ملی شخصیت داده، نتایج بدی هم نگرفته است.

نمیدانم مترجمان و مشاوران کیروش به او چه درسهایی دادهاند که دچار یک سری توهمات شده و هر روز بهانهای، خبری، تهدیدی و پیشنهادی ارائه میدهد.

آفریقای جنوبی دوباره در آستانه بازیهای برگشت مقدماتی جام جهانی اعلام کرده که به دنبال کیروش است و خود کیروش هم این گزینه را مطرح میکند و چه بسا دوست دارد با آفریقای جنوبی در ایران بازارگرمی کند. حالا مسئله گم شدن پولهای کیروش در بانکهای اماراتی است و او که علاقه زیادی هم به پول دارد، غائلهای راه انداخته که تمام پسانداز خود را از دست داده است. او اصرار دارد که فدراسیون فوتبال ایران به تعهدات خود عمل کند وگرنه... واقعاً این حرفها تهدید به حساب نمیآید؟ او همچنان مینالد که تیم ملی در زمین 60 متری تمرین میکند و در بوق میکند که تیمهای باشگاهی و ملی خیلی از کشورها به دنبالش روان شدهاند. تمام مصائب کیروش متوجه فوتبال بیگناه ماست که پول کیروش را بانکهای اماراتی و پرتغالی میبلعند و تیم ملی ما میشود مقصر. آفریقای جنوبی به دنبال کیروش است؛ در کدام تاریخ؟ در چه موقعیتی؟ در چه بحرانی؟ در آستانه بازی با قطر! چه کسی و در چه فصلی باید این تنش و بحران را از تیم ملی و کیروش جدا کند؟ آقای کیروش، مستر کارلوس به فکر بازی با قطر باشید، روی کره، چین، سوریه و ازبکستان تمرکز کنید. پولهایتان را قانوناً شکایت کنید و از امارات یا پرتغال بگیرید. تیم ملی را برنامه اول زندگی خود بدانید. میمانید تمام، نمیمانید هم تمام کنید، همین.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

ارزیابی شما از عملکرد پرسپولیس مقابل النصر در عربستان؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی