۰
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳
۰ |
۰

دستیار کی روش در تیم ملی امید!

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با وجود اینکه اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص حضور امیر حسین پیروانی در تیم ملی امید به جمع بندی نهایی رسیده اند فدراسیون فوتبال این خبر را اعلام نمی کند!

دستیار کی روش در تیم ملی امید!

به گزارش خبر ورزشی، مهدی تاج و محمد رضا ساکت در روزهای اخیر در واکنش به این سوال که چرا نام امیر حسین پیروانی برای حضور در تیم ملی امید اعلام نمی شود، اعلام داشته اند که برای انتخاب مربیان تیم های ملی پایه باید با کی روش مشورت کنند و قرار است تیم های ملی پایه شیوه تیم ملی را بازی کنند و از همه مهتر قرار شده کی روش  این تیم ها راهبری کند. 
در همین خصوص امروز خبرهایی به گوش رسید که شاید دستیار کی روش یعنی کروز هدایت تیم ملی امید را برعهده بگیرد. 
تیم ملی زیر 23 سال ایران باید در روزهای 28 تیر و 1 مرداد با تیم های قرقیزستان و عمان در قرقیزستان بازی کند و در صورت برتری در برابر این تیم ها به جام ملت های آسیا صعود خواهد کرد که 2018 در چین برگزار می شود. 
امیر حسین پیروانی موفق شد بعد از 16 سال تیم ملی جوانان را به جام جهانی جوانان رهنمون کند و تیم او از سه بازی در جام جهانی هم به سه امتیاز دست یافت و بعد از 40 سال موفق به گلزنی شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها