نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟
۰
جمعه ۲۹ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴
۰ |
۰

زندگی با یک دکتر بهتر از زندگی با یک مدل

تصاویر| خانم دکتری که آلیسون را به آنفیلد نزدیک‌تر کرد

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

همسر آلیسون که یک پزشک است نقش ویژه‌ای در انتقال این سنگربان برزیلی به لیورپول داشته است.

به گزارش خبرورزشی، با 66 میلیون پوند آلیسون بکر برزیلی تبدیل شد به گران‌ترین دروازه‌بان جهان. در این بین یک خانم دکتر نقش ویژه‌ای در این انتقال مهم در فوتبال انگلیس و جهان داشته است.

ناتالیا لوو همسر آلیسون بکر که دکتر است پیش از گرفتن تصمیم قطعی از سوی همسرش تصمیم گرفت درباره حضور در بندر لیورپول تحقیق کند و در این باره با لاریسا پریرا همسر روبرتو فیرمینو هم صحبت کرده بود. به این ترتیب این زوج که سال 2015 ازدواج کردند و حاصل ازدواجشان هم یک دختر یک ساله به نام هلنا است با بررسی تمامی جوانب از رم پایتخت ایتالیا به لیورپول نقل مکان کردند.

چندی پیش آلیسون بکر درباره ارتباط با همسرش گفته بود: «همسرم ناتالیا از 5 ماه قبل از فارغ‌التحصیل شدن با من بود و این برای من ارزش زیادی دارد. از اینکه در دوران تحصیل او را حمایت می‌کردند تا درسش را به پایان برساند، لذت می‌بردم. این برای یک فوتبالیست متفاوت خواهد بود. اگر می‌خواهید احساس خوبی داشته باشید زندگی کردن با یک دکتر خیلی بهتر از زندگی کردن با یک مدل خواهد بود.»

آلیسون و ناتالیا پس از حذف برزیل از جام جهانی تعطیلات‌شان را در ساردینا ایتالیا سپری کردند و حالا به لیورپول آمده‌اند تا دوران جدیدی از زندگی‌شان را آغاز کنند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی