۰
جمعه ۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱
۰ |
۰

فوتبال هدفمند در دستور کار شاگردان برانکو

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم فوتبال پرسپولیس آخرین جلسه تمرینی خود پیش از دیدار برابر سایپا را امروز جمعه در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار کرد.

به گزارش خبرورزشی و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان آخرین تمرین پیش از دیدار برابر سایپا را صبح آدینه از ساعت ۱۱ زیر نظر کادر فنی و در هوای خوب پائیزی انجام دادند.
* برخی بازیکنان از ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه و پیش از آغاز تمرین وارد زمین چمن شدند و با شوخی و شادابی به پاسکاری و کار با توپ پرداختند و آمادگی خود را برای انجام تمرینات امروز اعلام کردند.
* برانکو ایوانکوویچ به همراه دستیارانش ساعت ۱۱ تمرین را رسما آغاز کردند.
* مارکو استیلینوویچ بازیکنان را در اختیار گرفت و پس از دویدن و گرم کردن، آن‌ها را در اختیار سرمربی قرار داد.
* ایوانکوویچ نیز بازیکنان را به سه گروه تقسیم کرده و فوتبال هدفمند در دستور کار قرار گرفت.
* مارکو بار دیگر برنامه‌های بدنسازی خود را برای آماده‌سازی هر چه بیشتر سرخپوشان به اجرا گذاشت.
* فوتبال هدفمند بار دیگر به اجرا گذاشته شد و گلر‌ها زیر نظر ایگور پانادیچ تمرینات شادابی را انجام دادند.
* فوتبال درون تیمی در نیمی از زمین در قالب دو تیم در برنامه بود و پایان بخش کار سرخپوشان نیز به زدن ضربات ایستگاهی، کرنر و مرور کار‌های تاکیتیکی اختصاص یافت.
* قرمزپوشان پس از تمرین، راهی هتل شدند تا در اردوی پیش از دیدار برابر سایپا شرکت کنند.
تیم فوتبال پرسپولیس فردا شنبه در ورزشگاه تختی تهران میهمان تیم سایپا خواهد بود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی