نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟
۰
یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶
۰ |
۰

برداشت یک| آن مرد بازنشسته است؟

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آن مرد می‌رود؟ آن مرد میز خود را ترک نمی‌کند! آن‌ها رفته‌اند و تعدادی درِ اتاق خود را قفل کرده‌اند و نمی‌آیند! مرد‌ها و زنان بازنشسته مردد مانده‌اند که بروند؟

خبرورزشی/جهانگیر کوثری؛ مبادا قانون عوض شود و مبادا حکم ولایت به دلیل شرایط حساس جامعه صادر شود و بازنشسته‌ها بمانند و کار کنند. در ورزش روند رفتن‌ها خوب پیش می‌رود، حتی رئیس حراست وزارت ورزش هم رفت و رئیس غیربازنشسته آمد. رؤسا و دبیران و اعضای هیئت‌رئیسه و مدیره رفتند و تعدادی با اتکا به تبصره‌های قانونی مانده‌اند و کت خود را از روی چوب‌لباسی‌ها برنداشته‌اند. در فوتبال داستان پیچیده‌تر از آن است که بتوان درباره‌اش قضاوت کرد و رأی به رفتن و یا ماندن رئیس موفق آن داد. فیفا هم گیج شده است و باید در این مورد خاص قانع به رعایت قانون شود. هنوز روشن نیست این زلزله (بازنشستگی) از کدام منطقه و کدام سمت آغاز شد و به جان ورزش افتاد. رفتن یک رئیس ساده نیست که تنها یک نفر می‌رود! رفتن یک رئیس فوتبال یعنی از هم‌گسیختگی و باخت فدراسیون و به‌هم ریختن برنامه‌های درازمدت و کوتاه‌مدت. حال فرض بر آن باشد که طبق مقررات و برای اجرای قانون، رئیس فوتبال باید برود که دچار عنوان مجرمانه نشود.
مرکز پژوهش و فراکسیون جوانان مجلس به دنبال آنند که این مهم در فدراسیون فوتبال هرچه سریع‌تر اتفاق بیفتد. مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در برزخ دو قانون قرار گرفته است، قانون تصویب شده مجلس و استعفای تاج به عنوان یک بازنشسته و قانون انتخابات مجمع و تأیید فیفا. وزارت ورزش برای شاخه‌های اصلی خود تلاش می‌کند تا مهدی تاج باقی بماند، از طرف دیگر تیغ تیز قانون مصوب شده زیر گلوی تاج است و وزیر ورزش چندان دوست ندارد به آن نزدیک شود، اما تلاش می‌کند حساسیت فیفا را نیز نسبت به این موضوع درک نماید تا تعلیق و تنبیهی متوجه فوتبال ما نشود. در این مورد خاص فدراسیون جهانی فوتبال کوتاه نخواهد آمد، اما خشونت بی‌منطقی هم نخواهد داشت. واقعاً حیف است در شرایط فعلی فوتبال، این رفتن‌ها به فوتبال ما لطمه بزند. زمانی لازم است تا آن مرد بر طبق قانون برود و یا با استناد به قانون بماند. تاج را برنداریم تا شاه فوتبال، این فدراسیون را به پایان برنامه‌هایش برساند و سپس صندلی و یا اریکه ریاست را به ورزش و فوتبال پس بدهد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی