به گزارش خبرورزشی، امروز در ورزشگاه اولدترافورد حساسترین بازی هفته لیگ برتر انگلیس بین منچستریونایتد و لیورپول برگزار میشود.
نیمه نخست این بازی شاهد اتفاقی عجیب و کمنظیر در دنیای فوتبال بودیم. منچستریونایتد مجبور به تعویض 3 بازیکن بهدلیل مصدومیت شد و لیورپول هم به همین دلیل یک تعویض داشت.
آندر اِررا اولین تعویضی بازی بود که جایش را در دقیقه 21 به آندریاس پریرا داد.
دقیقه 25 هم خوان ماتا که آسیبدیده بود جایش را به جسی لینگارد داد.
نکته عجیب تعویض شدن لینگارد در دقیقه 43 بود. او که تازه از بند مصدومیت رها شده بود باز هم آسیب دید تا الکسیس سانچس به جایش وارد زمین شود.
در سوی دیگر میدان هم دقیقه 31 پیچیدگی مچپای روبرتو فیرمینو باعث شد کلوپ جای او دانیل استوریج را روانه میدان کند.
نکته جالب دیگر اینکه اندی رابرتسون هم در دقایق پایانی از ناحیه دست چپ دچار مصدومیت شد ولی در زمین باقی ماند. مارکوس رشفورد هم از ابتدای بازی با احساس درد به بازی ادامه داد.

