۰
پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۵
۰ |
۰

حبیبی: امیدوارم خط دروازه نقطه قوت تیم امید باشد

شش دروازه‌بان شانس حضور در تایلند را دارند

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مربی دروازه بان‌های تیم المپیک می‌گوید برگزاری تمرینات این تیم در روز‌های پایانی بدون حضور دروازه بان پیش از این مشخص بوده و اتفاق غیر منتظره‌ای به شمار نمی‌رفت.

به گزارش خبرورزشی، محمد حبیبی با بیان این موضوع در خصوص آخرین شرایط دروازه‌بان‌های تیم ملی امید گفت:ما از ابتدای کار تا امروز تلاش کردیم بهترین نفرات را انتخاب کنیم و مورد آزمایش قرار دهیم و دروازه‌بان‌های زیادی در اردوی تیم امید حاضر شدند. اما در فهرست نهایی که به AFC اعلام شده مجموعا ۶ دروازه‌بان را معرفی کردیم که همه آن‌ها یکی از دروازه‌بان‌های اول یا دوم تیم‌های باشگاهی خودشان در لیگ برتر هستند و حداقل در لیست ۱۸ نفره حضور دارند. معراج اسماعیلی دروازه‌بان اول ذوب آهن است، حبیب فرعباسی در نفت مسجد سلیمان بازی‌های زیادی انجام داده و در بعضی از بازی‌ها هم دروازه‌بان دوم است، مهدی نوراللهی در سایپا دروازه‌بان دوم است، کی خسروی همین شرایط را در سپاهان دارد، پورحمیدی در استقلال دروازه‌بان دوم است و نیما میرزازاد هم در نساجی چند بازی فرصت ورود به زمین را داشته و در بعضی بازی‌ها روی نیمکت حضور دارد. مجموعا ما نام این ۶ دروازه‌بان را ثبت کرده ایم با این وجود شناخت کافی از همه آن‌ها داریم و در اردوی آخر ۳ دروازه‌بان با ما راهی قطر خواهند شد.

حبیبی در این خصوص که انتخاب این ۳ دروازه‌بان به معنی حضور قطعی آن‌ها در تایلند نخواهد بود گفت:معیار ما شایستگی فنی همچنین انضباط و رفتار است. در حال حاضر لازم است با ۳ دروازه‌بان راهی قطر بشویم البته من تلاش کردم در هر اردوی خارجی تغییراتی در لیست داشته باشیم و گزینه‌های مختلفی را مورد آزمایش قرار بدهیم. در این موقعیت باید بگویم هر احتمالی وجود دارد. هم از نظر فنی هم انضباطی و البته خدای نکرده مصدومیت ممکن است تا آخرین لحظه انتخاب دیگری داشته باشیم و هر ۶ دروازه‌بان از نظر من شانس حضور در بازی‌های تایلند را تا آخرین لحظه دارند.

مربی دروازه‌بان‌های تیم المپیک همچنین در خصوص برگزاری تمرینات اردوی تهران بدون دروازه‌بان گفت:این مسئله از ابتدا مشخص بود و قرار بود کلیه بازیکنان برای حضور در بازی‌های لیگ روز چهارشنبه به اردوی تیم‌های باشگاهی بازگردند که طبیعتا دروازه‌بان‌های ما هم شرایط مشابهی داشتند، چون همه آن‌ها جزو دروازه‌بان‌های اول یا دوم شاغل در لیگ هستند و بعد از انجام بازی‌ها برای حضور در سفر به قطر به اردو بازمی گردند. به هر ترتیب کار اصلی ما در قطر انجام می‌شود و بعد از آن هم در تایلند یک هفته پیش از مسابقات تمرین می‌کنیم. در این مدت تلاش خواهیم کرد دروازه‌بان‌ها را با تمرکز مناسب به بالاترین سطح آمادگی از هر جهت برسانیم. امیدوارم شرایط به شکلی پیش برود که در نهایت خط دروازه نقطه قوت تیم امید در بازی‌های انتخابی المپیک باشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی