۰
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹
۰ |
۰

رادولوویچ: نتیجه مساوی می‌توانست عادلانه‌تر باشد

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی ذوب آهن معتقد است تیمش شایسته باخت برابر تراکتور نبوده است.

به گزارش   خبرورزشی ، میودراگ رادولوویچ سرمربی ذوب‌آهن در نشست خبری پس از دیدار تیمش برابر تراکتور که با شکست این تیم همراه بود اظهار کرد: از نتیجه راضی نیستم اما از بازیکنانم راضی هستم. ما برابر تیم دوم جدول به میدان رفتیم. نیمه اول بازی را به خوبی کنترل کردیم و شانسی به حریف ندادیم اما در نیمه دوم روی ۲ غفلت، گل خوردیم. با این که بازی در خانه رقیب بود اما تیم من خوب بازی کرد و فقط با ۲ ارسال بلند بازی را باختیم.

وی ادامه داد: نتیجه مساوی می‌توانست عادلانه‌تر باشد اما عملکرد شاگردانم، من را به بازی‌های آینده امیدوار کرد. باید شانس خود را در بازی برابر تیم‌هایی که هم‌تراز ما هستند امتحان کنیم و هجومی بازی کنیم. تلاش‌مان را کردیم تا فضاها را ببندیم و نگذاریم تیم حریف نفوذی به قلب خط دفاعی تیم ما داشته باشد. همچنین باید در ضربه‌های آخر خودمان هم دقت کنیم زیرا فضای زیادی پشت دفاع حریف بود و ما نتوانستیم از آن استفاده کنیم. چند بازیکن ما فقط ۲ جلسه تمرین کردند که یکی از آن‌ها بازیکن جدید خط حمله‌مان بود.

رادولوویچ افزود: پس از گل تساوی خیلی زود گل خوردیم و نتوانستیم تمرکز خود را حفظ کنیم. می‌توانیم هفته به هفته بهتر شویم و خود را در جدول بالا بیاوریم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی