نظرسنجی

با توجه اصرار علیرضا بیرانوند برای ادامه فوتبال در تراکتور، نظر شما کدام گزینه است؟
پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۲
۰ |
۰

یونس امامی، ملی‌پوش کشتی کشورمان زیر تیغ جراحی رفت

یونس امامی، ملی‌پوش کشتی کشورمان زیر تیغ جراحی رفت
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نفر اول وزن ۷۰ کیلوگرم مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی آزاد امروز جراحی شد.

خبرورزشی/ کشتی؛ بعد از آنکه اتحادیه جهانی کشتی اعلام کرد که مسابقات جهانی ۲۰۲۰ صربستان را برگزار نمی‌کند و به جایش قصد برگزاری جام جهانی را در همان زمان در بلگراد دارد، اردوی آماده‌سازی تیم ملی کشتی آزاد تعطیل شد و شاگردان غلامرضا محمدی راهی خانه شدند.

هرچند هنوز به صورت قطعی عنوان نشده است که تیم ملی در جام جهانی شرکت نخواهد کرد، اما به نظر از این پس برنامه‌های تیم ملی برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک پیگیری خواهد شد.

ضمن اینکه دور برگشت رقابت‌های لیگ برتر هم به خاطر کرونا، تا این لحظه به ۹ آذر موکول شده است. در همین راستا یونس امامی که در حین تمرین دچار شکستگی بینی شده بود، امروز (۲۹ آبان) مورد جراحی از ناحیه بینی قرار گرفت تا بتواند با سپری کردن دوران نقاهت، در مسابقات پیش رو کشتی بگیرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

با توجه اصرار علیرضا بیرانوند برای ادامه فوتبال در تراکتور، نظر شما کدام گزینه است؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها