نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟
۰
یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹
۰ |
۰

تست کرونایم منفی شده

شهاب زاهدی: می‌خواستند آقای گل نشوم!

شهاب زاهدی: می‌خواستند آقای گل نشوم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهاجم ایرانی تیم المپیک دونتسک گفت: دیدار گذشته تیمم را از دست دادم و از این بابت خیلی متأسفم.

خبرورزشی/ لژیونرها؛ شهاب زاهدی، مهاجم ایرانی تیم المپیک دونتسک که توانسته در پایان نیم‌فصل اول این لیگ با ۱۰ گل زده در صدر جدول گلزنان قرار گیرد، بازی گذشته تیمش را به دلیل مثبت شدن تست کرونا از دست داد. این در حالیست که او مدعی است ساعاتی بعد از انجام این بازی نتیجه تست دوم او ایمیل شده که منفی بوده است.

او درباره مثبت شدن تست کرونایش می‌گوید: «در حال تمرین بودم و از نظر بدنی در بهترین شرایط قرار داشتم. ساعاتی بعد از تمرین پیش از بازی این هفته‌مان اعلام کردند که تست من مثبت شده است. واقعاً شوکه شدم و مشکلی نداشتم. در اوج آمادگی بدنی قرار داشتم و برای این بازی هم انگیزه زیادی داشتم. بلافاصله تست بعدی را انجام دادند اما تا نتیجه آن مشخص شود، دیدار گذشته را از دست دادم و از این بابت خیلی متأسفم.»

زاهدی درباره کورس آقای گلی در لیگ این کشور گفت: «من واقعاً برای این موضوع انگیزه داشتم. حالا هم‌تیمی‌هایم به شوخی می‌گویند نمی‌خواستند بازی کنی تا آقای گل نشوی. مهمتر این است که الان شرایط خوبی دارم و نتیجه تست دوم من منفی شده است. به تمرینات بازگشته‌ام و آماده انجام بازی آخر خودمان در نیم‌فصل هستیم. خوشبختانه رقیبم در جدول گلزنان هم نتوانست این هفته گل بزند.»

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی