خبرورزشی/ لیگ برتر انگلیس؛ لیورپول با ارائه نمایشی خوب در آنفیلد موفق شد در آخرین دقیقه با گل بابی فیرمینو ۲ بر یک تاتنهام را شکست دهد تا به صدر جدول لیگ برتر انگلیس برسد.
در حالی که ژوزه مورینیو به دلایلی میگفت تیمش در این بازی بهتر بوده، یورگن کلوپ نظر دیگری داشت و بیان کرد: «فکر میکنم شایستگی کسب ۳ امتیاز را داشتیم. البته تاتنهام هم موقعیتهایی داشت و گلی که زد هم میلیمتری بود. در دوران سختی هستیم و فکر میکنم امشب نمایشی فوقالعاده داشتیم. تاتنهام تیمی سطح بالا و قوی در ضحملات است، اما ما به بردی که شایسته آن بودیم، رسیدیم. از عملکرد تیمم لذت بردم.»
کلوپ به طور ویژه فیرمینو را هم تحسین کرد و گفت: «امیدوارم بابی نسبت به خودش شک و تردیدی نداشته باشد، برای این که در این مورد خیلی صحبت میشود. او گلهای زیادی زده که مهم بودهاند. مهم نیست چه کسی گل میزند و سبک بازی و قدرت تمامکنندگی تیم اهمیت دارد که مردم این چیزها را نمیبینند.»