سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳
۱ |
۰

آخرین وضعیت شکایت پرسپولیس از پدیده/ واکنش مربی پدیده و پاسخ سخنگوی پرسپولیس

آخرین وضعیت شکایت پرسپولیس از پدیده/ واکنش مربی پدیده و پاسخ سخنگوی پرسپولیس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دو تیم پرسپولیس و پدیده شکایت‌هایی علیه یکدیگر در کمیته انضباطی مطرح کرده‌اند و سهیل مهدی مسئول برگزاری مسابقات در این باره توضیحاتی ارائه کرد.

خبرورزشی - محمد نوازی مربی تیم فوتبال پدیده مشهد در برنامه فوتبال برتر در مورد اعتراض پرسپولیسی‌ها به بازی کردن امیرحسین فلاحیان گفت: مجوز بازی فلاحیان را فدراسیون صادر کرد. او چگونه چهار بازی برای ما انجام داده است؟ این مسائل حاشیه‌ای است.

ابراهیم شکوری نیز درباره بازیکن تیم پدیده که مورد شکایت تیم پرسپولیس است گفت: مستندات کاملاً مشخص است و شکایت خود را به سازمان لیگ فرستادیم. مقررات در این باره مشخص است و منتظر پاسخ سازمان لیگ هستیم. می‌خواهیم اگر تخلفی صورت گرفته است، به آن رسیدگی و حق باشگاه پرسپولیس به آن داده شود.

سهیل مهدی پیرامون شکایت‌های پرسپولیس و پدیده از یکدیگر درباره محرومیت بازیکنان دو تیم گفته است: بحث محرومیت‌ها از طریق ارکان قضایی به باشگاه‌ها اعلام می‌شود. مسئولیت استفاده کردن از بازیکنان محروم برعهده خود باشگاه است. تا آنجایی که من می‌دانم باشگاه‌ها مدارک خودشان را کامل کردند. کمیته انضباطی قرار است در این خصوص تصمیم بگیرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • فوتبال پاک IR ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
    لنگیا مثلا دارن رودست میزنن و بهترین دفاع رو در حمله دیدن ! بابا آل کثیر چی شد چرا بازی کرد ؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی