۲
شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
۲ |
۰

توصیه مربی ترکیه‌ای به مدافع تیم ملی ایران/ از تیم من به اروپا برو

توصیه مربی ترکیه‌ای به مدافع تیم ملی ایران/ از تیم من به اروپا برو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی تیم فوتبال گُزتپه ترکیه از سید مجید حسینی مدافع ایرانی درخواست کرد که برای فصل بعد به این تیم منتقل شود.

خبرورزشی - سیدمجید حسینی مدافع ایرانی تیم فوتبال ترابوزان اسپور بعد از سه سال حضور در این تیم، به پایان کارش رسیده است و قصد ندارد قراردادش را با ترابوزان تمدید کند. حسینی که گفته می‌شود از روسیه و قطر پیشنهاد دارد، اخیراً با یک پیشنهاد وسوسه کننده دیگر از ترکیه مواجه شده است.

«آنال کارامان» سرمربی تیم فوتبال گُزتپه که سابقه کار با حسینی در تیم ترابوزان را هم دارد، از مدافع ایرانی درخواست کرده است که فصل بعد پیراهن تیمش را بپوشد و از گزتپه راهی تیم‌های اروپایی شود.

سایت «فوتواسپور» ترکیه در این ارتباط نوشته است: «مجید حسینی و عبدالغدیر پارماک که ترابوزان را ترک کردند، با آنال کارامان ملاقات می‌کنند. حسینی که دفاع غیر قابل تغییر ترابوزان بود، موفقیت بزرگی با اونال کارامان داشت. بسیاری از تیم‌ها از جمله سمپدوریا ایتالیا به بازیکن ایرانی ترابوزان پیشنهاد دادند. عبدالغدیر هم مشتریانی از ایتالیا و اسپانیا داشت. با این حال حسینی و عبدالغدیر شانس خود را برای رفتن به اروپا با عبدالله آوچی سرمربی ترابوزان از دست دادند. هر دو بازیکن تصمیم گرفتند ترابوزان را ترک کنند.»

توصیه مربی ترکیه‌ای به مدافع تیم ملی ایران/ از تیم من به اروپا برو

این سایت در ادامه گزارش خود آورده است: «کارامان به حسینی گفت "به گزتپه بیایید و قرارداد یک ساله امضا کنید. با عملکردی که در پایان فصل نشان می‌دهید می‌توانید به تیم موردنظرتان در اروپا بروید. من می‌خواهم با شما کار کنم اما باید با رئیس باشگاه صحبت کنید. بیایید تا با هم کار کنیم". اگرچه حسینی پیشنهادی از تیم باشاک‌شهیر هم دریافت کرده است اما او مورد استقبال گرم باشگاه گزتپه قرار گرفت.»

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • تتلیتی وحشتناک باهوش IR ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
    سید مجید حسینی همون که تیم‌ایران جلوی بحرین به نابودی داد
  • تاج اصیل اریایی IR ۱۷:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۱
    علت باخت به بحرین و عراق نداشت دروازه بان شش دانگ مثل عقاب مظاهری و عقاب سید حسین حسینی بود یادمان نرفته که بازیکن عراقی گل دوم عراق را با نشستن روی زمین و با ضربه سر از پشت محوطه هیجده قدم توپ ارسالی از روی نقطه کرنر به گل تبدیل کرد پس دروازه بان ایران مالی نبود و فقط با توصیه پاپا جون مسعود به تیم ملی دعوت می شود نه بر اساس لیاقت و کیفیت ،،،،پس صخره حسینی مقصر باخت تیم ملی ایران نبود مدافعی که الان پنج ساله در یک حد قرار داشته ونه آفت و نه تزلزلی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی