دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۱
۰ |
۰

کونته برای ماندن در اینتر شرط گذاشت

کونته برای ماندن در اینتر شرط گذاشت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کونته به سران باشگاه گفته در صورتی با این تیم تمدید می‌کند که حداقل بازیکنان فعلی این تیم را ترک نکنند.

خبرورزشینشریه «گاتزتا دلواسپورت» گزارش داد که آنتونیو کونته سرمربی اینتر با مدیران باشگاه جلسه داشت تا درباره آینده‌اش در این تیم مذاکره کند. کونته می‌داند که به خاطر مشکلات اقتصادی، باشگاه نمی‌تواند در تابستان برای او بازیکن جدید بخرد و ظاهراً با این موضوع هم کنار آمده است اما چیزی که او حاضر نیست بپذیرد، فروش ستاره‌های تیم برای تأمین مخارج باشگاه است. این موضوعی است که استیون ژانگ مدیرباشگاه باید به او ضمانت بدهد.

لائوتارو مارتینس، استفان دفری، آلساندرو باستونی و میلان اشکرینیار از جمله بازیکنانی هستند که گفته می‌شود مورد توجه چند باشگاه اروپایی از جمله رئال مادرید و اتلتیکومادرید قرار گرفته‌اند اما کونته مخالف فروش آنهاست.

سونینگ به واسطه وام ۲۷۵ میلیون یورویی که از مؤسسه اوک‌تری کپیتال گرفته است، خواهد توانست بخشی از مشکلات مالی‌اش را برطرف کند اما هنوز مشخص نیست که در حوزه نقل و انتقالات هم همه چیز مطابق خواسته کونته پیش برود. به هر حال کونته به سران باشگاه گفته در صورتی با این تیم تمدید می کند که حداقل بازیکنان فعلی،این تیم را ترک نکنند.
 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی