چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
۳ |
۴

مهاجم جنجالی پرسپولیس کلاهبردار بود؟

مهاجم جنجالی پرسپولیس کلاهبردار بود؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال می‌گوید باید در ثبت قرارداد با بازیکنان خارجی، موضع محکمی داشته باشیم.

خبرورزشی - جمشید نورشرق رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال با حضور در برنامه سلام صبح بخیر درخصوص شکایت آنتونی استوکس از پرسپولیس و تراکتور و اینکه گفته می‌شود او از باشگاه‌های ایرانی کلاهبرداری می‌کند، گفت: البته من این لفظ را نمی‌پسندم ولی معتقدم که اگر یک بازیکن خارجی به فوتبال ایران آمده و در موارد متعدد نوع رفتار نامعقولی را با باشگاه‌های ما پیشه کرده باید موضع بهتری گرفت.

وی ادامه داد: زمانی که تجربه بیشتری در پرونده‌های سابق یک بازیکن خارجی بوده و یا اینکه در نوع بستن قراردادهای این بازیکن به گونه‌ای رفتار شده که حقوق مالی بازیکن تأمین شده و دست باشگاه خالی مانده، اقتضا این است که ما موضع خودمان را بیشتر و محکم‌تر بدانیم.

او گفت: اعتقاد دارم که باید ما قرارداد بهتری ببندیم و به اجرای دقیق شرایط قراردادی اهتمام بورزیم. در واقع باید بگویم که ما باید کلاهمان را محکم و دو دستی بچسبیم تا اینگونه اتفاقات رخ ندهد.

‌نورشرق در پایان گفت: در همه زمینه ها اینگونه است که طرف قرارداد به دنبال منافع خودش است. باید در موازنه قراردادی به گونه‌ای رفتار کرد که منافع و مصالح باشگاه تأمین شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • بی افتخار مثل لنگ IR ۱۵:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    سرپرستشون کلاهبرداره اونوقت نمیخوای بازیکن خارجیش کلاهبردار باشه؟!!
    • آبیم IR ۱۶:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
      لایک
  • مافیای قرمز IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
    برین تحقیق کنین آقایان درصدمحمدی و فرشچی چقدر از این انتقال سود بردن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی