یکشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۴
۰ |
۲

دلخوری ستاره باتجربه بعد از قهرمانی/ در پاریس سپر بلا بودم!

دلخوری ستاره باتجربه بعد از قهرمانی/ در پاریس سپر بلا بودم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیاگو سیلوا یادآوری کرد در زمان حضورش در پاری‌سن‌ژرمن همیشه سپر بلا بوده و حالا به چیزی که استحقاقش را داشته همراه چلسی رسیده است.

خبرورزشی - تیاگو سیلوا ستاره باتجربه خط دفاعی چلسی بعد از شکست منچسترسیتی در فینال لیگ قهرمانان اروپا و کسب عنوان قهرمانی، ضمن ابراز خوشحالی گفت: «مهم‌ترین لحظه تمام دوران حرفه‌ای‌ام را سپری کردم. فراموش‌نشدنی! واقعاً بابت قهرمانی در این جام بزرگ خوشحالم. خوشحالم که تیم آرام ماند و به خوبی دفاع کرد. آزار دیدیم اما به خوبی همه چیز انجام شد. در پایان بابت تمام کارهایی که انجام دادیم پاداش گرفتیم.»

سیلوا ادامه داد: «برای من بسیار خاص بود. مخصوصاً با در نظر گرفتن فشارهایی که در پاریس داشتم. در پاری‌سن‌ژرمن هر زمان تیم حذف می‌شد مردم می‌خواستند یک مقصر پیدا کنند و همیشه من سپر بلا بودم. بسیار بد است. امیدوارم پاریس بتواند در آینده قهرمان شود زیرا دوستان زیادی در آن تیم دارم و همیشه یک آبی و قرمز (رنگ پیراهن پاریس) می‌مانم.»
 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی