پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۶
۳ |
۱

مخالفت وزیر ورزش با تصمیم هیئت مدیره استقلال

مخالفت وزیر ورزش با تصمیم هیئت مدیره استقلال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نشست هیئت مدیره باشگاه استقلال با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.

خبرورزشی - جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال در حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد. در این جلسه ابتدا اعضای هیئت مدیره مباحث مورد اختلاف با مدیرعامل را مطرح کردند و در ادامه احمد مددی توضیحاتی در این خصوص ارائه داد.

در ادامه وزیر ورزش و جوانان ضمن استماع اظهارات اعضای هیئت مدیره، با استعفای آن‌ها مخالفت کرد و مقرر گردید برای حفظ منافع باشگاه و ایجاد آرامش و انسجام، مدیرعامل باشگاه ظرف مدت یک هفته مصوبات هیئت مدیره را اجرا و هیئت مدیره پس از یک هفته گزارش اقدامات صورت گرفته را برای وزیر ورزش و جوانان ارسال کنند.

لازم به ذکر است؛ وزیر ورزش و جوانان در این جلسه اعلام کرد: عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال پس از طی مراحل اداری به زودی معرفی خواهد شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ناشناس IN ۰۳:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
    از همون اول قصدشون اخاذی بود
  • شهرام IR ۰۵:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
    برای برکناری سعادتمند هم یکه ماه جلوی تشکیل جلسه هیئت مدیره استقلال را گرفت، نتیجش شد تیم بدون سرمبری، با پنجره بسته و بازیکنان بدون قرارداد راهی قطر شد الانم مددی خواسته های وزیر را انجام نداده و هنوز امید داره بتون ه با نگه داشتن مددی باعث رفتن ستاره های استقلال بشه و تیم را ضعیف تر در لیگ و آسیا نگه داره!
  • اسنپ کاپ IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۳
    این هیت مدیره اگه خوب بود وزیر عوضشون میکرد، پس بدونید این هیات مدیره غلام حلقه به گوش وزیرن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی