دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۵
۷ |
۴

آقای خطیبی! تیم شما مقابل پرسپولیس چند موقعیت گل داشت؟

آقای خطیبی! تیم شما مقابل پرسپولیس چند موقعیت گل داشت؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رسول خطیبی بعد از باخت تیمش به پرسپولیس از روشی کاملا نخ نما برای توجیه این شکست استفاده کرد و قهرمانی پرسپولیس و در واقع بازی ضعیف تیم خود را به مسائل حاشیه‌ای ربط داد.

خبرورزشی - اگر تراکتور مقابل پرسپولیس فوتبال خوبی بازی می‌کرد و یا چندین و چند موقعیت گل داشت، می‌شد حرف‌های مربی جوان تیم تبریزی را توجیه کرد اما واقعیت آن است که بازی پرسپولیس و تراکتور به طور کلی از نظر فنی بازی چندان خوبی نبود اما موقعیت‌های پرسپولیس و کار تاکتیکی این تیم بر حریف تبریزی می‌چربید بعد از گل آل کثیر انتظار می‌رفت تراکتور روی دروازه پرسپولیس فشار زیادی بیاورد که این جزو طبیعت فوتبال است اما باز هم چیز خاصی از شاگردان رسول خطیبی ندیدیم و مهدی تیکدری هم با یک حرکت بچه گانه اخراج شد تا تراکتور ۱۰ نفره عملاً دست ها را به علامت تسلیم بالا ببرد.

بعد از بازی از رسول خطیبی انتظار نداشتیم به پرسپولیس تبریک بگوید چراکه چنین فرهنگی اساساً در بین مربیان ایرانی وجود ندارد و یا کمتر وجود دارد اما او به بدترین شکل ممکن باخت تیمش را توجیه کرده و پیروزی پرسپولیس را لوث کرد.

حالا سوال اینجاست که اگر پرسپولیس را در سوپر جام قهرمان کردند،چرا تراکتور در لیگ برتر همان تیمی نیست که کارشناسان و هوادارانش انتظار دارند؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۷
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • Amir perspolisi IR ۱۶:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
    اصن بعضی وقتا خدا میبینه دور تا دور پرسپولیسو انسانهای بی منطق گرفتن خودش به داد پرسپولیس میرسه، نمونه ش همین حرفای دیشب خطیبی، خطیبی با این حرفا خودزنی عجیب و غریبی کرد
  • آل بابا مسعود IR ۱۶:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
    کاری با حرفهای خطیبی ندارم اما خدا وکیلی تراکتور اواخر بازی داشت فشار حملاتش رو رفته رفته زیاد میکرد که آقای داور با اون اخراج نادرستش شیرازه تراکتور رو بهم ریخت البته من از باخت تراکتور ناراحت نشدم چون جام همینجا توی وزارت موند خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
    • مهدی IR ۱۹:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
      کاملا مشخصه فوتبال رو نمیشناسی ، چون او ضربه تو بوکس امتیاز داره نه فوتبال
  • مهدی IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۳۱
    واقعا حیف هر تیمی که اینجور آدما در راس اون قرار بگیرن. به جای پذیرش شکست، فکر میکنن میتونن با رندی و انگشت اتهام به سوی دیگران گرفتن خودشون رو تبرئه کنن. با اینکه ظرف سال‌های گذشته مسئولین تراکتور خیلی به پرسپولیس و طرفداراش بی احترامی کردن ولی حیف تراکتور که همچین مربی معمولی و درجه ۳ ای رو برای تیمش انتخاب کرده.
  • ... IR ۱۹:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۱
    بازی استقلال _ شهرخودرو: بازیکنی که فصل بعد میخواد به استقلال بیاد، توپ رو از رو خط برمیگردونه و مانع گل زدن استقلال‌ میشه (قاسمی نژاد) بازی تراکتور _ پیروزی: بازیکنی که فصل بعد میخواد به پیروزی بیاد، وا میده تا تیم محبوبش گل بزنه (خانزاده)
  • علی امری IR ۰۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۲
    کیسه کش اول که این توهمه یه کیسه کشه که خانزاده وا داد.دوم اومدن خانزاده یه بازار گرمی هست.نه درخواستی شده نه توافقی.و سوم اون علی کریمی فیکون بود که وا داد تا بیرونش انداختن. مکتب پرسپولیس یکی میشه مثله شجاع که تو هر ۲ تا بازی جزئه بهترین بازیکن‌های تیمش بود.پس کیسه کش مقلته نکن که این هوچی‌گری ها قدیمی شده
  • ترتر10دقيقه IR ۰۷:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۶
    اينم از پديده! كلا وسط جدولي بهتري انگار خخخ

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی