دوشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۰ - ۰۴:۰۹
۲ |
۵

خاطرات خوش غلامپور با آقافیروز؛ از قهرمانی ایران تا فتح آسیا

خاطرات خوش غلامپور با آقافیروز؛ از قهرمانی ایران تا فتح آسیا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جدال استقلال با تراکتور این مجال را به بهزاد غلامپور می‌دهد تا با مربی اسبق خود دیداری تازه کند.

غلامپور از سال ۶۸ هنگامی که سنگربان شماره یک پاس محسوب می‌شد، در فوتبال ایران اسم و رسمی به هم زد و همان زمان فیروز کریمی هدایت پاسی‌ها را برعهده داشت.

این دو نفر خاطرات فوق‌العاده خوبی با هم در پاس تهران دارند. از پیروزی مقابل استقلال و پرسپولیس تا فتح جام ‌حذفی تهران، قهرمانی در لیگ آزادگان و البته مهم‌تر از همه آنها، قهرمان شدن در جام باشگاه‌های آسیا.

اتفاقی فوق‌العاده ارزشمند که زمستان سال ۷۱ در بحرین رخ داد و پاس تهران آخرین تیم ایرانی لقب گرفت که توانست کاپ قهرمانی آسیا را بالای سر خود ببرد.

بدون شک مربی دروازه‌بانان کنونی استقلال و سکاندار حال حاضر تراکتور، آن روزهای شیرین را فراموش نخواهند کرد. روزهایی که پاس تهران قطب سوم فوتبال ایران بود ولی حالا متأسفانه دیگر اثری از آن باقی نیست. 
 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • اس اس تیم مردمی IR ۰۷:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۴
    خاطرات بهزاد غلامپور وفیروز کریمی شده حسرت 60ساله لنگیها !!!!
  • گرگانی IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۴
    با همون خاطرات تاذبیست سال دیگه حال کنین حالا حالا زیرین ببینیم تا کی ادن قهرمانی های سی سال قبل راضی نگه تون میداره حال و روز تون این روزا نشانی از خوشحالی نذاره امسالم همذقهرمان شیم افسرده تر از همیشه میشین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی