شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۵
۰ |
۰

واکسن نزنید خبری از فوتبال نیست!

لوگوی سری آ ایتالیا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فدراسیون فوتبال ایتالیا به بازیکنانی که نمی‌خواهند واکسن بزنند هشدار داده در صورت پافشاری بر تصمیم‌شان، عواقبش برعهده خودشان خواهد بود.

پس از آنکه بازیکنان تعدادی از باشگاه‌های سری‌آ از تزریق واکسن کرونا خود داری کردند، فدراسیون فوتبال ایتالیا به این دسته از افراد در خصوص عواقب خودداری از انجام این کار هشدار داد.

فصل جدید سری‌آ کمتر از یک ماه دیگر آغاز می‌شود و این در حالیست که اخیراً مواردی از شیوع ویروس کرونا در برخی تیم‌ها گزارش شده و با این وجود تعدادی از بازیکنان در باشگاه‌های اسپتسیا، امپولی، اودینزه و لاتزیو حاضر به تزریق واکسن کرونا نیستند. باشگاه‌ها و اعضای کادر پزشکی آنها با اجباری کردن واکسیناسیون برای بازیکنان مخالف هستند اما در همین حال گفته می‌شود که ممکن است سری‌آ نیز راه لیگ برتر انگلیس را در پیش بگیرد و از ابتدای ماه اکتبر واکسیناسیون را برای بازیکنان اجباری کند.

طبق مصوبه دولت ایتالیا،آن دسته از افرادی که دو دُز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند، می‌توانند جزو آن دسته از ۵۰ درصد تماشاگرانی باشند که در فاز بازگشایی ورزشگاه‌ها اجازه ورود به استادیوم‌ها را خواهند داشت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی