چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۹
۳ |
۵

علی اصغر عاشوری:

مذاکره جدی با استقلال داشتم/ حضور یک استقلالی مانع رفتنم به استقلال شد!

مذاکره جدی با استقلال داشتم/ حضور یک استقلالی مانع رفتنم به استقلال شد!
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هافبک تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان تأکید کرد با ادامه حضور امیر قلعه‌نویی در جمع آبی‌پوشان سیرجانی تصمیم به تمدید قرارداد با این باشگاه گرفته است.

علی اصغر عاشوری درباره تمدید قراردادش با گل‌گهر سیرجان اظهار داشت: من به خاطر امیر قلعه‌نویی تصمیم گرفتم قراردادم را تمدید کنم و خواسته او از باشگاه برای حفظ من بسیار مهم بود. گل‌گهر از لحاظ کادر فنی و کادر مدیریتی فوق‌العاده است و خوشحالم که در این تیم باقی ماندم. امیدوارم در فصل آینده هم روزهای خوبی را برای گل‌گهر رقم بزنیم. 

وی در مورد مذاکره با باشگاه استقلال خاطر نشان کرد: من با استقلال به صورت جدی مذاکره کردم و از این باشگاه بزرگ بابت پیشنهادی که داد، تشکر می‌کنم. در نهایت همه شرایط را بررسی کردم و تصمیم گرفتم در گل‌گهر بمانم.

هافبک گل‌گهر سیرجان در مورد اینکه گفته می‌شود این باشگاه پول‌های نجومی به بازیکنان خود می‌دهد و برخی لقب پاری‌سن‌ژرمن را به گل‌گهر داده‌اند، تصریح کرد: این ذهنیتی است که از بیرون وجود دارد، اما در گل‌گهر خبری از پول‌های نجومی نیست و قراردادها معقولانه است. خیلی از باشگاه‌ها در ایران بسیار بیشتر از گل‌گهر به بازیکنان پول می‌دهند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • باحقارت لُنگی ام IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
    آقا فرهاد مجیدی..!! جان اون هر کسی که دوست داری چرا بازیکن های لاغر و با جثه ضعیف میخواهید جذب کنید؟؟.بازیکن لاغر و ضعیف شل ول نمی خواهیم ..آسیا شوخی بردار نیست..موفقیت لنگ در آژانس ها و دلال های های بازیکن گیری شون هست..پول خوب میدن بعد میگن از استقلال کمتر خرج کردیم..استقلال هم میره بازیکن با قدرت بدنی پایین میگیره بعد هم اسم استقلال در ولخرجی خراب میشه..
  • لنگ خاص IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
    خدارو هزار مرتبه شکر که نیامدی
  • ماهی فور IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۷
    قایدی خیلی برای استقلال زحمت کشید براش دعا می کنم که تو تیمی که داره میره موفق باشه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی