سه‌شنبه ۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹
۰ |
۰

ضیاء عربشاهی در گفت‌وگو با خبرورزشی:

جدایی ستاره‌ها به پرسپولیس ضربه می‌زند/ نیاز به بازیکن باتجربه داریم

جدایی ستاره‌ها به پرسپولیس ضربه می‌زند/ نیاز به بازیکن باتجربه داریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ضیاء عربشاهی هافبک پرسپولیس در دهه ۶۰ گفت: سرخپوشان باید در خط میانی و حمله خودشان را بیشتر تقویت کنند چراکه با جدایی نوراللهی و مغانلو دچار مشکل می‌شوند.

ضیاء عربشاهی ملی‌پوش اسبق پرسپولیس در گفتگو با خبرورزشی پیرامون آخرین شرایط سرخپوشان گفت: با رفتن نوراللهی باید در خط میانی به خوبی تقویت شویم. همچنین حالا که مغانلو از پرسپولیس جدا شده باید یک مهاجم شش دانگ به جمع سرخپوشان اضافه شود تا در لیگ ۲۱ و همچنین لیگ قهرمانان آسیا به مشکل بر نخوریم.

وی همچنین گفت: گل محمدی ضعف‌های تیم را به خوبی می‌شناسد و خریدهای اخیر پرسپولیس بر همین مبنا بوده است اما باید بازیکنان با تجربه ای را هم بگیریم تا تیم به قول معروف بالانس شود. 

عربشاهی درباره اینکه آیا پرسپولیس می‌تواند دوباره قهرمان لیگ برتر شود گفت: قطعاً کار بسیار دشواری است اگرچه پنج قهرمانی پی در پی رکوردی دست نیافتنی خواهد بود اما اگر بچه ها بتوانند به عدد ۶ برسند شاهکار است و من باور دارم که این کار شدنی است به شرطی که تیم را تقویت کنیم و انسجام همیشگی خود را از دست ندهیم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی