دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
۱ |
۲

درسی که مجیدی باید از استراماچونی بگیرد/ مشورت برای خرید بازیکن با مربی ایتالیایی

فرهاد مجیدی و آندره استراماچونی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فرهاد مجیدی برای جذب یک بازیکن خارجی در قلب خط هافبک و یا نوک پیکان خط حمله تیمش می‌تواند به دستیار ایتالیایی خود اعتماد کند.

حضور هروویه میلیچ و شیخ دیاباته دو بازیکن خارجی که در فصل نوزدهم توسط آندره آ استراماچونی به تیم استقلال پیوستند مشخص کرد این مربی ایتالیایی برای حفظ آبرو و نام خودش هم که شده مهره های بدی را به استقلال نیاورده بود. آنچنان که مشخص شد میلیچ یکی از بهترین بازیکنان استقلال در خط دفاع در آن فصل به حساب آمد و شیخ دیاباته آقای گل فصل نوزدهم لیگ برتر لقب گرفت.

حالا فرهاد مجیدی که پس از استراماچونی تیم او را در دست گرفت و ارزش های میلیچ و دیاباته را به درستی درک کرد با تجربه ای که در این زمینه دارد همچنین چون ثابت کرده اعتماد چندانی به دلال ها و ایجنت های بازیکنان خارجی ندارد می‌تواند به گابریله پین دستیار ایتالیایی‌اش اعتماد کرده و از او بخواهد بازیکنی را برای رفع مشکل گلزنی استقلال به این تیم بیاورد که بتواند از پس سه تورنمنت پیش روی استقلال به خوبی بر بیاید.

استقلال در فصل پیش رو باید در لیگ برتر خلیج فارس، مسابقات جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا حضور داشته باشد بنابراین مدیران باشگاه می‌توانند با در نظر گرفتن شرایط مالی استقلال، گزینه‌های گابی را مورد بررسی قرار داده و بهترین شان را به استقلال بیاورند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • استقلال IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۲
    قانون منع جذب خارجی ها فقط برای پرسپولیس است ، برای استقلال اصلا چنین قانونی وجود ندارد ، عدالت اصلا در فوتبال اجرا نمی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی