دوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۰
۴ |
۳

ماجرای سه برابر شدن قرارداد فرهاد مجیدی

فرهاد مجیدی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سردار آجورلو در اولین مصاحبه تلویزیونی خود از سه برابر شدن رقم قرارداد فرهاد مجیدی خبر داد.

در اینکه قرارداد مجیدی افزایش پیدا کرده شکی وجود ندارد اما شنیدیم سه برابر شدن این مبلغ بیشتر مربوط به سه برابر شدن زمان آن برمی‌گردد.

همان طور که می‌دانید سردار آجورلو برای حمایت قاطع از کادر فنی تیمش قرارداد مجیدی را به مدت سه فصل تمدید کرد و طبیعی است که مبلغ آن هم افزایش پیدا کند. مجیدی البته در فصل جدید شروع خوبی داشته و امیدوار است ناکامی‌های فصل گذشته را جبران کند و پس از سال‌ها استقلال قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شود.

 سردار آجورلو  تاکید کرد که من با اعتقاد کامل قرارداد مجیدی را سه برابر کردم و بهترین تصمیم را برای کادر فنی گرفتم چرا که مجیدی برای استقلال بهترین گزینه ممکن بود.

 گفتنی است فرهاد مجیدی چند ماه قبل  زمان مدیریت احمد مددی تاکید کرده بود هر وقت مدیران استقلال او را نخواهند می‌رود و بقیه پول قراردادش را هم نمی‌گیرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • شادوماد ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
    اسپانسر 500میلیاردی گرفتیم که خرج مربی و بازیکنا بکنیم،نوش جونشون.
  • حامی ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
    تا بوده تو این باشگاه بریز و بپاش بوده و کسی هم نتونسته یا نخواسته جلوش رو بگیره.با هرفرمولی که درنظربگیریم سه برابر شدن قرارداد عقلانی نبوده و نیست
  • اشکان ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
    آخه ایشون ده تا جام گرفته واسه همین بایدم قراردادش ۳ برابر بشه
  • Ss ۱۸:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۰
    با اینکه سه برابر شده ولی هنوز کلی از قرارداد یایا کمتره

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی