نظرسنجی

نظر شما درباره سرمربی و کادرفنی تیم ملی؟
سه‌شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۵
۱ |
۴

اقساط ۶ ماهه برای پرداخت مطالبات مدافع سابق استقلال

احمد موسوی
منبع: ایسنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

طی مذاکرات احمد موسوی با مدیران باشگاه استقلال، قرار است مطالبات مدافع سابق آبی‌ها طی اقساط ۶ ماهه پرداخت شود.

احمد موسوی بازیکن تیم فوتبال استقلال طی روزهای اخیر شرایط مبهمی برای ماندن یا نماندن در جمع آبی‌پوشان پیدا کرده‌ بود. این بازیکن مورد نظر فرهاد مجیدی نبود و این مساله باعث شده بود که اخبار مختلفی از احتمال جدایی او از استقلال قوت بگیرد که در نهایت این بازیکن  با مدیران باشگاه استقلال به توافق رسید و در آخرین ساعت‌های مهلت پنجره نقل و انتقالات شروع فصل لیگ بیست و یکم، با توافق دوطرفه احمد موسوی از تیم فوتبال استقلال جدا شد.

در حال حاضر باشگاه استقلال در پی تنظیم مطالبات احمد موسوی است و در حالی که موسوی مدعی است هیچ پولی از باشگاه استقلال دریافت نکرده است. در حال حاضر مدیران آبی‌ها با موسوی برای پرداخت مطالباتش به توافق ۶ ماهه برای پرداخت مطالبات رسیدند.

تا اینجای کار ۳۰۰ میلیون تومان برای مطالبات موسوی از طرف باشگاه استقلال به موسوی پرداخت شده و قرار است طی اقساط ۶ ماهه، مابقی مطالبات این بازیکن که بیش از یک میلیارد است، پرداخت شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • شاهکار ۱۵:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
    واسه همین تا ساعت آخر نمیرفت،خداروشکر شماره 2 منصور خان تن همچین موجودی نرفت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره سرمربی و کادرفنی تیم ملی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی