احسان حاجصفی کاپیتان تیم ملی پس از پیروزی ۳ بر صفر ایران مقابل سوریه در مسیر صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اظهار داشت: میدانستیم بازی خیلی سختی مقابل سوریه داریم و به بچهها گفته بودیم که این تیم در بازی رفت در تهران ما را اذیت کرده است، بازی راحتی نداریم و باید خیلی محکم با آنها بازی کنیم.
وی ادامه داد: خدا را شکر یک بازی خیلی خوب انجام دادیم، سه امتیازی مهم را به دست آوردیم و ۹۰ درصد راه صعودمان به جام جهانی هموار شد که این را به مردم عزیزم ایران تقدیم میکنیم. ما فقط برای خوشحال کردن مردم ایران بازی میکنیم و خوشحالم که در این بازی هم آنها را خوشحال کردیم.
به گزارش تسنیم، تیم ملی فوتبال کشورمان هماکنون با ۱۶ امتیاز در صدر جدول گروه A رقابتهای انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر قرار دارد و ضمن قرار گرفتن بالاتر از کره جنوبی ۱۴ امتیازی و افزایش اختلاف با تیم سوم جدول که امارات شش امتیازی است، راه کوتاهی تا رسیدن به جام جهانی خواهد داشت.

