دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۱:۰۳
۲ |
۴

علی چینی در گفت‌وگو با خبرورزشی:

صعود استقلال یلدایی بود/ تاکتیکی از استقلال ندیدیم/ لیگ برتری‌ها به دردسر افتادند

صعود استقلال یلدایی بود/ تاکتیکی از استقلال ندیدیم/ لیگ برتری‌ها به دردسر افتادند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

علی چینی مربی فصل قبل نود ارومیه گفت: مسابقات جام حذفی اتمسفر خاصی دارد که تیم‌های لیگ برتری مقابل تیم های دسته پایین تر به دردسر می‌افتند.

دیدار مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی بین تیم‌های استقلال و نود ارومیه پس از ۱۲۰ دقیقه تلاش دو تیم لیگ برتری و لیگ دو به ضربات پنالتی رسید و در نهایت شاگردان فرهاد مجیدی موفق به عبور از مرحله اول جام حذفی شدند.

علی چینی بازیکن اسبق استقلال که فصل گذشته در مقطعی مربی تیم نود ارومیه بود در گفت‌وگو با خبر ورزشی، درباره سختی‌های صعود استقلال مقابل نماینده ارومیه حرف زد.

دیدار تیم‌های استقلال و نود ارومیه را چطور ارزیابی کردید؟

حریف استقلال از دقیقه یک در لاک دفاعی فرو رفته بود که البته انتظاری غیر از این هم نمی‌رفت. این تیم به تازگی پنجره نقل و انتقالاتی اش باز شد و توانست ۷ یا ۸ بازیکن جدید بگیرد. ولی آنچه به چشم آمد حضور نفرات کمتر بازی کرده در ترکیب استقلال بود.

وضعیت بازی استقلال در این دیدار چطور بود؟

طبیعی بود که خوب نباشد. این بازیکنان هم جوان بودند و هم تعدادی از آنها برای اولین بار در ترکیب استقلال به میدان می‌رفتند مثل امیر علی صادقی. سایر نفرات مانند بابک مرادی هم این فصل برای اولین بار در ترکیب استقلال به میدان می‌رفت. قاسمی‌نژاد، سعید مهری و آرمان رمضانی هم در این فصل خیلی کم برای استقلال بازی کرده بودند. روی هم رفته ما بازی منظم و تاکتیکی از استقلال ندیدیم.

صعود استقلال یلدایی بود/ تاکتیکی از استقلال ندیدیم/ لیگ برتری‌ها به دردسر افتادند

چرا استقلال نتوانست در ۹۰ دقیقه حریفش را شکست بدهد؟

به نظرم تیم فرهاد مجیدی خیلی بدشانس بود. بارها ضربات بازیکنان استقلال با برخورد به پای مدافعان یا بازیکنان دیگر تیم ارومیه به گل تبدیل نشد. از طرفی این بازی، روز دروازه‌بان این تیم هم بود و اصطلاحاً یاشین شده بود. ولی باز هم جای خوشحالی دارد که استقلال توانست از این مرحله صعود کند.

درباره گلی که استقلال خورد صحبت نمی‌کنید؟

این گل خیلی اتفاقی به ثمر رسید و دیدیم که روی یک ضد حمله و ارسال، توپ به زانوی بازیکن نود برخورد کرد و شاید خودش هم انتظار گل شدنش را نداشت. در مجموع با نزدیک شدن به شب یلدا مسابقه استقلال به قدری طولانی شد که می‌توان گفت بازیکنان این تیم با این شکل صعود به پیشواز یلدا رفتند. امیدوارم استقلال در مراحل بعدی با شرایط بهتری در جام حذفی حضور پیدا کند.

از سایر نتایج مطلع شدید؟

بله ما در روز اول مسابقات دیدیم که خیلی از تیم‌های لیگ برتری مثل سپاهان، نساجی و شهر خودرو با یک گل اختلاف مقابل تیم‌های دسته پایین تر برنده شدند. با احترام به همه تیم‌های لیگ یکی و دویی باید گفت این قبیل تیم‌ها در مصاف با رقبای لیگ برتری انگیزه بالایی پیدا می‌کنند و از طرفی استرس هم روی تیم‌های لیگ برتری فشار وارد می‌کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • صادق IR ۰۷:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۹
    البته داور کمک حال استقلال بود .
    • دروغگو IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۹
      بازی شما امروز هستش ،عژیژم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی