یکشنبه ۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۶
۰ |
۵
اقدام و امضای غیرقانونی!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم خانه بسکتبال خوزستان در هفته سیزدهم به لیگ برتر بازگشت اما بدون سرمربی و کلی مشکلات مالی و رای کمیته انضباطی.

 دیدار برابر نیروی زمینی در شرایطی دیروز برگزار شد که خوزستانی ها به دلیل مشکلات مالی از برگزاری دیدار خود در هفته دوازدهم لیگ برتر امتناع کردند و به همین دلیل متحمل باخت فنی ۲۰ - صفر برابر شهرداری گرگان شدند.

بازیکنان خانه بسکتبال خوزستان و تعدادی از اعضای کادر فنی این تیم در تهران به سر می برند اما حماد سامری سفری به تهران نداشته است. گفته می شود او به خاطر رسیدگی به کارهای شخصی از انجام این سفر امتناع کرده اما به نظر می رسد شرایط کلی تیم و اینکه نتیجه این بازی و دیگر دیدار باقی مانده خانه بسکتبال خوزستان در مرحله مقدماتی تاثیری در وضعیت کلی این تیم ندارد، درعدم همراهی حماد سامری بی تاثیر نبوده است.البته سرمربی خوزستانی ها درخواست بازیکن خارجی خوب کرده است تا در ادامه راه بهتر ظاهر شوند و هنوز جوابی از سوی مسئولین باشگاه نگرفته است.

اما بحثی که در این خصوص شنیده می شود بر این نکته تاکید دارد که پیرعباسی رئیس هیات خوزستان به تنهایی مسئولیت مالی این تیم را برعهده گرفته آنهم در زمانی که مسئولین فدراسیون به او قول اسپانسر داده بودند.گویا رئیس خوزستانی در قبال این مسئله حمایت از کاندیداتوری رئیس را داده است.ولی بعد از این بدقولی ها هیات با مشکل جدید مالی برای ادامه کار پیدا کرد و جرو بحث فی مابین باعث شد تا نه تنها این تیم برابر شهرداری گرگان باخت فنی بخورد بلکه حکم کمیته انضباطی آنها هم صادر شود و  بازیکن خارجی و مربی بدنساز آنها محروم شوند.

در ضمن طبق گفته های فرهاد زحمتکش ،رئیس کمیته مسابقات فدراسیون با یکی از خبرگزاری ها اعلام شده بود که این تیم باخت فنی نمی خورد بلکه بازیهایشان به تعویق خواهد افتاد.اما خود این فرد خارج از قوانین در سالن بازی بدون دعوت داوران بازی (هادی سالم،محمد کاظمیان و .........) که انتخاب شده بودند،از جواد مرادی و کیوان محمودی که در فدراسیون بودند امضاء می گیرد. سپس در عملی غیرقانونی به عنوان ناظر حکم باخت فنی را می زند.طبق قوانین ناظرمجوز اینکار را ندارد و سرداور میدان باید امضای باخت ۲۰- صفر را بزند.رئیس کمیته ای که خودش قوانینش را نقض کرد.در ضمن روی برگه امتیازات باید امضای سرمربی گرگان نیز باید باشد که دیده نمی شود.

در هر حال خوزستانی ها در حال حاضر با ۲ برد و ۸ باخت از ۱۱ بازی و مجموع ۱۲ امتیاز در رده هفتم گروه الف  قرار دارند.

اقدام و امضای غیرقانونی!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی