یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۶
۴ |
۴

ستاره‌ ۱۷ ساله در تیم دوم بایرن مونیخ بازی می‌کرد

کدام ملی پوش استقلالی به تیم ملی آلمان جواب منفی داد؟

کدام ملی پوش استقلالی به تیم ملی آلمان جواب منفی داد؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدرضا عادلخانی بازیکن اسبق تیم های ملی و استقلال تهران یکی از بازیکنانی بود که در سن ۱۷ سالگی راهی فوتبال اروپا شد و در آلمان بازی کرد.

خبرورزشی_محمدرضا عادلخانی در ۱۵ سالگی به تیم دوم استقلال پیوست و در ۱۶ سالگی چند بازی برای تیم اول تاج سابق بازی کرد. او وقتی تنها ۱۷ سال داشت به همراه تیم استقلال راهی ترکیه شد و در یک بازی دوستانه مقابل مالانیا اسپور تک گل استقلال را به ثمر رساند.

پس از بازگشت عادلخانی از ترکیه مهاجم جوان استقلال کشورمان را به مقصد آلمان ترک کرد تا در مونیخ به تحصیل بپردازد. او در دانشگاه تربیت بدنی مونیخ ثبت نام کرد و همزمان نیز به واسطه دوستی برادرش با سرمربی وقت بایرن مونیخ به تیم دوم مونیخی ها ملحق و سه سال در دسته دوم بوندس لیگا بازی کرد.

مهاجم جوان استقلالی سپس راهی تیم اوبرهاوزن شد و در فصل ۱۹۶۵-۱۹۶۶ برای این تیم بازی کرد. عادلخانی سپس به تیم ووپرتالر پیوست و یکی از بهترین فصل های فوتبالی خود را در این تیم سپری کرد و در ۲۷ بازی ۲۱ گل در دست دوم فوتبال آلمان به ثمر رساند.

جالب اینجاست که عادلخانی جوان به خاطر درخششی که داشت توسط هلموت شون سرمربی موفق و مشهور وقت تیم ملی آلمان برای شرکت در تمرینات این تیم دعوت شد اما مهاجم استقلالی از بازی برای تیم ملی آلمان سرباز زد و پیشنهاد هلموت پاسخ منفی داد که باعث تعجب اکثر رسانه‌های آلمان غربی شد.

 محمدرضا عادلخانی پس از پایان تحصیلاتش به ایران برگشت و با تیم ملی جواز حضور در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین را نیز به دست آورد و سالها برای تاج تهران و شهباز به میدان رفت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • سیدرضا IR ۲۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
    برای شهباز فقط یک فصل و نیم بازی کرد، نام رضاعادلخانی با تاج گره خورده مثل غلامحسین مظلومی ، نصی عبدالهی ، ناصرخان حجازی یا حشمت مهاجرانی اصغر شرفی حسن حبیبی همایون شاهرخی هیچکسو یاد پاس نمیندازه این عزیزان تاریخ تاجو ساختن
  • استقلال قهرمان IR ۰۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    درود بر تاج کبیر و بزرگان این تیم که در طول تاریخ این تیم پرافتخار ، سرمشق بوده اند.
  • ابرام IR ۰۲:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    اگه آنقدر خوب بود چرا تو لیگ یک آلمان بازی نمی‌کرد . خخخخخخ
  • امید IR ۱۶:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
    هرکجا حرف از عزت و احترام و اصالت است نام تاج کبیر میدرخشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها