نظرسنجی

شما کدام گزینه را برای نیمکت استقلال می پسندید؟
یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
۱۷ |
۰

تجربه زندگی در پردیس تهران چگونه است؟

تجربه زندگی در پردیس تهران چگونه است؟
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

در تهران، مناطق بی شماری برای سکونت وجود دارد که یکی از این مناطق، پردیس می باشد و امروز در این مقاله از وبسایت نیمه شب، به بررسی این موضوع که تجربه زندگی در پردیس تهران چگونه است خواهیم پرداخت.

بنابرین اگر شما هم قصد سکونت در این منطقه را دارید با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید.

مقدمه

در دهه ۹۰ خورشیدی، شهر پردیس، در حوالی تهران پارس تاسیس گردید و در ابتدا، شهری کوچک بود اما به مرور زمان و با هجرت مهاجران به این منطقه، به شهر یا منطقه ای بزرگ تبدیل گشت و در حال حاضر ۶۰ روستا و منطقه کشاورزی را در خود جای داده است. به دلیل آنکه این شهر دارای فرصت های پیشرفت بسیاری است موجب اطمینان همگان شده تا با خیالی آسوده در این منطقه سرمایه گذاری نمایند و منتظر پیشرفت ملک خود در آینده و افزون شدن سرمایه خود باشند

آشنایی با شهر جدید پردیس تهران

  پردیس، شهری است که در حدود ۲۰ دقیقه با تهران فاصله دارد که امروزه با افزایش بهره برداری از صنعت مترو و ترن های شهری، می توان فاصله ای کوتاه تر را برای رفت و آمدها در نظر گرفت.

این شهر در ابتدا جمعیتی در حدود ۲۵ هزار نفر را در خود جای داده بود که با افزایش آمار مهاجرت به این منطقه، امروزه جمعیتی در حدود ۱۰۰ هزار نفر را در دل خود جای داده است و افزایش متقاضیان سکونت در این منطقه، موجب گردیده است که مسئولین، نگاهی ویژه را به این منطقه داشته باشند و رسیدگی دو چندانی را به آن نمایند این موضوع از تاسیس ادارات و مراکز مهم و پیشرفت های شهری در این منطقه، به وضوح قابل ادراک است.

این شهر از نظر آب و هوایی دارای آب و هوایی سرد و کوهستانی است و بارش های متوسطی را برای آن می توان پیش بینی کرد.

تجربه زندگی در پردیس تهران چگونه است؟

موقعیت جغرافیایی پردیس تهران

شهر پردیس دارای ۲۸۰ کیلومتر مربع، مساحت می باشد و از نظر موقعیت جغرافیایی، این شهر در ۱۷ کیلومتری شرق تهران واقع گردیده است و اگر بخواهیم از نظر همسایگان محدوده آن، این منطقه را بررسی کنیم باید گفت که قسمت شمالی شهر پردیس به رشته کوه های البرز منتهی می گردد و از قسمت جنوبی به روستای کرشت و از محدوده غرب، به جاجرود و از محدوده شرق به منطقه بومهن منتهی می گردد.

پردیس تهران از نظر تقسیم بندی، به ۱۱ فاز تقسیم گردیده است که ۸ فاز آن به فاز مسکونی و ۳ فاز آن به فاز توریستی، صنعتی و تحقیقاتی تعلق گرفته است

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در پردیس تهران

همان طور که بر هیچ کس پوشیده نیست قیمت ملک در تهران، قیمتی سر به فلک کشیده است که اگر فردی دارای بودجه کمی باشد نمی تواند از خرید ملک ناامید گردد چرا که منطقه پردیس، منطقه ای است که این آرزو را به واقعیت تبدیل می کند. و می توان گفت قیمت رهن و اجاره آپارتمان در پردیس تهران امیدوارکننده تر است.

از آنجا که قیمت های هر منطقه با منطقه ای دیگر متفاوت است و بر اثر تورم لحظه ای، قیمت های ثابتی را برای املاک نمی توان پیش بینی کرد بنابرین برای بررسی دقیق قیمت ها، می توان با مراجعه به وبسایت زومیلا، که یک سامانه سراسری خرید و فروش و رهن و اجاره آپارتمان و سایر املاک است از قیمت های دقیق و به روز این منطقه و نیز سایر مناطق دیگر، مطلع گشت. البته باید اذعان داشت که این منطقه نسبت به سایر مناطق دیگر تهران، قیمتی کمتر داشته و معامله در آن، ساده تر می تواند صورت گیرد هر چند که قیمت نهایی آپارتمان ها، به خشک بودن یا مجهز بودن آن ها وابسته است.

آپارتمان

راهنمای خرید آپارتمان در پردیس تهران

همان طور که پیشتر ذکر گردید، پردیس دارای ۱۱ فاز مسکونی است که در پاسخ به این سوال که بهترین فاز پردیس برای زندگی و سرمایه گذاری کدام است؟ باید گفت که ۴ فاز اولیه پردیس دارای قدمت بیشتر و قیمت های بالاتری نسبت به فازهای بعدی می باشد و احداث خانه ها و آپارتمان های ویلایی و حتی پنت هاوس ها در این ۴ منطقه نیز با افزایش قیمت های این منطقه بی ارتباط نیست.

البته در برخی مناطق ازجمله منطقه ۳،۵،۸،۹ و ۱۱ نیز آپارتمان های مسکن مهر بنا گشته است که شیب قیمتی آن نسبت به سایر مناطق، صعودی چندان نداشته است.

از آنجایی که شرایط افراد برای خرید آپارتمان، متفاوت است بنابرین مناسبت ترین پیشنهاد برای رفاه هر فرد با هر سطح بودجه، عبارت است از:

اگر بودجه شما به میزان مکفی است بهتر است که بر روی سرمایه گذاری در مناطق ۱ و ۲ حساب کنید چرا که این دو منطقه بطور کامل تکمیل گشته است و از نظر جمعیتی به حد مطلوب رسیده است و امکانات تفریحی، رفاهی، شغلی و آموزشی در آن بطور مطلوبی قابل قبول است.   

اگر محل کار شما واقع در تهران است بهتر است که فاز ۳ را انتخاب نمایید بخصوص اگر بدون وسیله نقلیه نیز هستید چرا که این فاز، علاوه بر پایین بودن قیمت مسکن (به دلیل وجود مساکن مهر این منطقه) از نظر حمل و نقل و دسترسی به وسایل نقلیه و حمل و نقل شهری نیز نسبت به سایر مناطق، عملکرد بهتری را دارا است.

فاز ۴ چنانچه فاقد وسیله نقلیه هستید پیشنهاد نمی گردد چرا که حمل و نقل و دسترسی به وسایل نقلیه در این منطقه کمی مشکل است اما از نظر مسکونی، این فاز بسیار پیشنهاد می گردد چرا که آپارتمان ها و خانه های ویلایی مرغوبی را در دل خود جای داده است.

اگر بودجه شما ناکافی است پیشنهاد می کنیم که بر روی مناطق ۵ و ۶ حساب کنید چرا که این دو منطقه آپارتمان های در حال ساخت بسیاری را داراست که با پیش خرید، می توانید به راحتی صاحب آپارتمانی مناسب در این منطقه گردید.

 اگر مسکن و سرمایه کافی در اختیار ندارید و همچنین اولویت زندگی شما تهیه مسکنی است بنابرین می توانید بر روی فاز ۸ حساب کنید چرا که این فاز، سکویی برای پیشرفت محسوب می گردد و این پیشرفت از آن روست که این فاز، آپارتمان های بسیاری را با متراژ کوچک و قیمت های پایین در دل خود جای داده است.

اگر به دنبال سرمایه گذاری هستید و قصد سکونت ندارید پیشنهاد ما خرید زمین در فاز ۱۰ است چرا که خرید زمین در این فاز دارای آینده درخشانی است و با افزایش مهاجرت به منطقه پردیس، متقاضیان برای خرید زمین و ملک در این منطقه افزایش می یابد و به طبع در آینده، پیشرفت مالی بسیاری، نصیب شما می گردد.

 اگر چنانچه به دنبال خرید آپارتمان، با قیمتی عادلانه هستید پیشنهاد ما به شما فاز ۱۱ است چرا که در این فاز، واحدهای کلید نخورده بسیاری وجود دارد که شما می توانید آنها را مستقیما از پیمانکاران و با قیمتی اندک بخرید و در فرایند معامله شما، وساطت واسطه ها و دلالان که موجب افزایش قیمت ملک ها می گردد حذف می گردد. و در نهایت با بررسی قیمت خرید آپارتمان در پردیس تهران می توانید خانه دار شوید

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۷
  • اکرم IR ۰۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
    پردیس خوبه ولی بدون ماشین خیلی سخته.و از نظر امکانات دسترسی به مراکز خرید مشکله.هنوز حالت کارگاهی داره وهنوز در حال ساخته.
  • محمود احمد پور CA ۰۵:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
    بسیار عالی به نظر من برای سرمایه گذاری خوبه
  • احمد IR ۰۶:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
    فاز ۱۰ زمینهای مربوط به تعاونی مسکن کارکنان قوه قضاییه مکان بسیار خوب و مطمعنی برا سرمایه گذاری است.
  • موسوی IR ۰۶:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
    اطلاعاتتون خیلی اشتباه وکذب بود و اولاکه فاز ۸ نسبت به ۱۱ واحد های خیلی بزرگتری داره و قیمتش هم از همه فازها بیشتر هست و واحد هاش بیشتر ۸واحده و ویلایی هست
    • ایرانی IR ۲۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
      درسته، من خودم فاز هشت آپارتمان دارم
  • بنام او IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
    انگار زندگی کردن تو بر و بیابون دیگه
  • میلاد IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
    من الان پنج ساله به پردیس اومدم اوایل قیمت پایین بود صرف داشت رفت اومد ولی الان با این افزایش قیمت های خونه و همچنین تو پردیس جوری شده قیمت مواد خوراکی حتی از برخی مناطق بالا شهرم گرونتره ولی کیفیت و امکانات در حد بیابون . اولش که به پردیس بیایین صد در صد افسردگی میگیرین انکار که از یه شهر بزرگ به یه روستا کوچ کرده باشین . تازه من در فاز سه پردیس ساکن هستم که به نسبت فاز یازده یا فاز هشت که کاملا بیابونی و توی کوهه بهتره . وقتی میببنی کسی از این شهر خیلی تعریف می کنه دلیلش اینه که طرف چندین ساله پیش با سی یا چهل میلیون اینجا مسکن مهر خریده با اون پول تو خوابشم نمیدید صاحبخونه بشه الان که اینجا صاحبخانه شده یه تعصب بی دلیل به این شهر داره و همش تعریف می کنه ازش چون می خواد قیمت تنها داراییش رو روز به روز بیشتر ببینه . در ضمن در سال های پیش اکثر خونه های پردیس متعلق به قشر مفرح نشین برای آخر هفته بود ولی جدیدا پر شده از آدم های با فرهنگ پایین . جدیدا با اینکه گشت پلیس زیاد شده دزدی بی داد می کنه تو خونه هستی دزد میاد تو خونت . دوستم ماشینشو ۱۰ دقیقه کنار خیابون گذاشت ماشینشو دزد برد.
    • حسین EE ۱۴:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۶
      من پردیس خونه خریدم فاز۹وقیمتش۲میلیاردو۳۵۰تومن چرا دروغ بگه آدم بیخودی.من واسه بازدیدخونه توپردیس ماشینم روقفل نمیکردم خیلی هم خوب بود.همیشه واقعیت روبایدبگه انسان.بله شایددزدداشته باشه.آمریکاهم دزد داره"ولی همه آرزوشودارن"پردئس هم به اندازه خودش خیلی خوبه وهمه جای اونو مثل کف دستم بلدم.تشکر از همه آدم خوبا
  • مونا IR ۲۲:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
    فاز ۴ و ۶ فعلا نداریم فاز ۱۱ کوچیکه و فقط برج ولی ۸ محله سازی بهتری داره ‌و فقط تو فاز ۲ با یک بدون ماشین شاید بتونی سر کنی ولی فاز های دیگه صد در صد ماشین لازمی از نظر آب و هوایی هم خیلی بهتر از تهرانه ولی آلودگی داره درکل شهر بدی نیست
  • شهرزاد IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۷
    من قبلا پردیس زندگی میکردم،ولی زمستونای وحشتناکی داره، سردو یخبندان،جرآت نداشتیم ازخونه بیرون بیایم الان پرند هستم ونگران این مسائل نیستم،

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

شما کدام گزینه را برای نیمکت استقلال می پسندید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی