مهدی طارمی در جاتیگاه آقای گل لیگ فوتبال پرتغال بدون عملیات فریب و پنهان سازی، صراحتا گفت تورنمنت کافا که مسولان تیم ملی و فدراسیون فوتبال از مدت ها قبل، بنا را بر شرکت در این مسابقات گذاشتند، کمکی به شرایط فعلی تیم ملی نخواهد کرد.
این همان ادعای اغلب کارشناسان فوتبال کشور است که پیروزی احتمالی مقابل تیم های افغانستان و قرقیزستان که احتمالا به زودی از آنها به عنوان یک دستاورد بزرگ یاد می شود، نمی تواند فوتبال ایران را در جام ملت های آسیا بیمه کند. چنین بازی هایی، نمی توانند برای ملی پوشان ایران که در جام ملت ها با حریفان بسیار سرسختی مواجه می شوند، یک تمرین مناسب و اصولی تلقی شود.
اینکه باید شرایط فدراسیون و فقدان بازی تدارکاتی با تیم های بزرگ را به زور هم که شده درک کنیم سر جای خود اما به نظر می رسد یک اردوی نصف و نیمه در هر کجای ایران و حتی دیدار تدارکاتی با تیم های حاضر در لیگ آزادگان، می توانست به مراتب کیفت فنی بالاتری را در قیاس با تورنمنت کافا رقم بزند.
فرض کنید بازیکنانی مانند سردار آزمون و مهدی طارمی از بوندس لیگا و لیگ پرتغال، باید مقابل نفرات تیم ملی افغانستان به میدان بروند و احتمالا وضعیت فنی خود را برابر چنین تیم هایی ارتقا دهند؛ خب در این صورت چه توقعی باید از مهاجمان تیم ملی داشته باشیم؟
مسولان تیم ملی شاید از صحبت های بی تعارف طارمی (که بدون پرده پوشی عنوان شد) دلخور شوند اما حقیقت ماجرا چیست؟ آیا طارمی دروغ می گوید یا در تحلیل او، تشکیک وجود دارد؟ به نظر نمی رسد که این طور باشد و کاش قبل از اعزام تیم ملی به این تورنمنت کاملا بی حاصل، زمان و فرصت طلایی فوتبال ایران به همین سادگی برای شرکت در چنین رقابت های ضعیفی هدر نمی رفت.
در همین ارتباط بخوانید: صدای طارمی درآمد؛ این تورنمنت کمک خاصی به ما نمیکند!/ برای قهرمانی در آسیا باید همه تیمها را ببریم
