جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
۴۴ |
۰

لوپس آبروی استقلال را در اسپانیا می‌برد/ گزینۀ سرمربیگری استقلال به رسانه‌های کشورش چه گفت

لوپس آبروی استقلال را در اسپانیا می‌برد/ گزینۀ سرمربیگری استقلال به رسانه‌های کشورش چه گفت
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مدیر باشگاه استقلال در توجیه دلیل عدم توافق با سرمربی اسپانیایی به نارضایتی لوپس از زیرساخت های باشگاه استقلال و امکانات مجموعه این باشگاه اشاهر کرد.

حجت کریمی در برنامه تلویزیونی اعلام کرد دلیل اصلی عدم توافق با خوان رامون لوپس کارو این بود که او از امکانات باشگاه بازدید کرد و آن را نپسندید! واقعا مایه شرمساری برای باشگاهی به نام استقلال است که با دو عنوان قهرمانی در آسیا، خروجی ده‌ها سرمربی در تیم‌های ملی فوتبال ایران و باشگاه‌های لیگ برتری و لیگ یکی، ده‌ها بازیکن پیشکسوت با سابقه حضور در جام جهانی و گلزنی در همان رقابتها و بیش از ۳۰ میلیون هوادار در ایران و خارج از کشورمان، امکاناتش در حدی نباشد که یک مربی دور از فوتبال که چهار سال است ایی کار نکرده شرایط آن را نپسندد!

با نگاهی سطحی به تیم‌های حاضر در لیگ برتر به راحتی می‌توان متوجه شد که در همین کشورِ تحریم شده، هستند باشگاه‌هایی که در شرایط فعلی دارای امکاناتی به مراتب حرفه ای تر از باشگاه استقلالند. نمونه‌اش باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، فولاد خوزستان، تراکتور، گل گهر سیرجان و باشگاه‌هایی از این دست که توانسته اند با در اختیار داشتن حداقل بیش از دو زمین تمرین، استادیوم اختصاصی و امکاناتی از جمله باشگاه بدنسازی، سونا و استخر، حداقل در حد یک باشگاه نیمه‌حرفه‌ای شرایطی را احراز کنند که یک نفر مانند مورایس پرتغالی بعد از دیدن امکانات باشگاه سپاهان کار در این باشگاه را می‌پذیرد. و یا خمس در تبریز با دیدن امکانات باشگاه تراکتور قبول می‌کند که در این تیم فعالیت فوتبالی داشته باشد اما تیمی‌که در پایتخت کشور ایران نامش استقلال است و فقط یک زمین تمرین اختصاصی دارد نمی‌تواند ادعا کند که به لحاظ حرفه ای همه چیز تمام است!

لوپس آبروی استقلال را در اسپانیا می‌برد/ گزینۀ سرمربیگری استقلال به رسانه‌های کشورش چه گفت

در طول هفته‌های گذشته هواداران باشگاه استقلال به خاطر عدم صدور مجوز حرفه ای لیگ قهرمانان آسیا به شدت نسبت به این موضوع علیه وزارت ورزش موضع‌گیری کردند که البته کاملا درست به نظر می‌رسد. چرا یک باشگاه حرفه ای به نام استقلال که همین حالا یکی از ستاره‌های سابقش (فرهاد مجیدی) در لیگ حرفه ای امارات در حال سرمربیگری است نباید حداقل امکانات یک باشگاه حرفه‌ای را داشته باشد! چرا باید میلیون، میلیون دلار بدهی‌های خارجی پرداخت شود اما یک میلیون دلار برای تجهیز امکانات زیرساختی در این باشگاه هزینه نشود؟ اینجاست که هوادار استقلال دلخور می‌شود! اینجاست که طرفداران تیم استقلال از وزارت ورزش و انتخاب مدیریت این باشگاه گله مند می‌شوند! باشگاهی که ظرفیت درآمدزایی سالانه حداقل بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان را دارد چرا نمی‌تواند دو زمین چمن اختصاصی داشته باشد که فقط برای استفاده خودش باشد؟

قطعاً لوپس در بازگشت به اسپانیا با رسانه‌های ورزشی کشورش مصاحبه می‌کند. حتماً از اوضاع نابسامان باشگاه استقلال حرف خواهد زد و قطعاً دلیل عدم پذیرش هدایت تیم استقلال را باید با رسانه‌ها در میان بگذارد.

خبرنگاران اسپانیایی قطعاً از لوپس سوال می‌کنند که چرا هدایت یکی از پرافتخارترین تیمهای آسیا را نپذیرفته و باید جوابی برای گفتن داشته باشد. در غیر این صورت او خودش را زیر سوال خواهد برد. بنابراین آنچه در این میان متضرر می‌شود فقط باشگاه استقلال است که در طی سال‌های اخیر با نبود نظارت و مدیریت صحیح، بارها و بارها بابت بدهکاری به خارجی‌ها و داخلی‌ها هرچه درآمدزایی داشته بابت پول بدهی پرداخت کرده و نتوانسته حتی یک آجر روی آجر بگذارد و خودش را شبیه به باشگاه‌های نیمه‌حرفه‌ای کند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲۴
  • استقلال قهرمان قهرمان IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    تاج کبیر آسیا استقلال ایران بعد از رئال مادرید که همین آقای لوپس مربی آن بوده دومین تیم ثروتمند جهان بوده اگر الان میبینید که استقلال اینقدر مظلوم واقع شده و هر کسی به خودش با شکلهای مختلف جرات بی احترامی میدهد اول بخاطر نامادریهای مختلف تحت عنوان مدیرعامل و سرپرست بوده و دوم آرمیدن مافیای سرخ بر بستر ثروت و دارایی ها و اموال و املاک تاج ، اموال و املاک تیم مردم را برگردانند تا مشخص شود بزرگی از آن کیست !
    • میلاد IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
      اولا که تاج سال 57 منحل شده و استقلال سال 59 تاسیس شده و ربطی بهم ندارن . ثانیا تا چندسال پیش که مرحوم خسروانی زنده بود نه خودش و نه دیگران ادعای اموال نداشتن و از همه مهمتر امار ثروت رئال و استقلال رو کی و اعلام کرده ؟
    • پرسپولیس IR ۱۸:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
      ???????
    • تیم منحل شده تاج IR ۲۱:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
      بابا تاج منحل شده. مظلومی که تو تاج بازی کرده میگه منحل شده یه مشت بچه قبول ندارند . برید برای تیمتون افتخار کسب کنید که آویزون تیم منحل شده نباشید گرچه تیم تاج )مرحوم) هم افتخاری نداشت وگرنه منحل نمیشد
    • بهرام IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
      شما که میگید اینها زیر سر پرسپولیسه،نیست حالا پرسپولیس خودش یه باشگاه حرفه ایه و غرق در تجهیزاته!
  • حسین IR ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    پرسپولیس از حیث برخورداری از امکانات محرومترین تیم ایرانه :)
    • لنگی نباشیم IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
      یعنی به غیر از هیئت دولت و سایر سازمانها و نهادها پشتیبان دیگری هم لازمه ؟؟
  • سینا IR ۱۵:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    وقتی مدیرعامل هیچ مسولیت حقوقی نذاره.. وقتی هیچ نهاد نظارتی و بازرسی یقه مسول بی کفایت رو نمیگیره همین میشه.. وقتی بزرگشون که تاج باشه به علت پرونده های فساد و ویلموتس دادگاهی نمیشه و یه شبه کودتا میکنند و میشه رئیس فدراسیون چه توقعی دارید؟ وقتی باشگاه استقلال مدیرانشون بجای رسیدگی به باشگاه و مشکلاتش فقط در حال بیانیه دادن بر علیه پرسپولیس و داوران و وزیر هستش چه توقعی دارید.. وقتی هیچ کس سرجاش نیست چه توقعی دارید؟ وقتی زمین باشگاه رو میفروشند بعدش با قیافه حق بجانب میگه دادگاه تکلیف رو روشن کنه دیگه نباید به دادگاه و قوه قضائیه شک کرد؟ چرا همه مسئولان دوست دارند برن دادگاه چون میدونند دادگاه محکومشون نمیکنه و طرف مقابلو که افشاگری کرده میره زندان.. کار از ریشه خرابه.. وقتی تیمی مثل هوادار توی شهر و استان خودش زمین نداره ولی توی لیگ برتر هستش.. فاتحه فوتبالو باید خوند.. وقتی تیمهای صنعتی قیمتهارو چند برابر میکنندو جوابگوی سهامدارنشون نیستند رانت و فساد پیش میاد.. وقتی که.......
  • ناشناس IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    بایستی عواملی که استرا رو فراری دادن محاکمه بشن چون اگر فراریش نداده بودن ۱۰۰ میلیارد رو بجای استرا برای زیر ساخت ها هزینه می کردن از آسیا حذف نمی شدن وقتی اینا محاکمه نمی شن روز به روز اوضاع بدتر میشه در ضمن شماها که تحمل سرمربی خارجی رو ندارید چن روزی نمیشه ساپینتو رو بوسیله ی نیمکت حریف و داورا و کمیته ی انضباطی و روشن و تاریک و .....فراری دادید چرا دنبال سرمربی خارجی هستید تا دوباره یه پرونده ی جدید به وقتش برعلیه ی استقلال زلزله زده باز کنید اینا دستورات از بالاست حداقل درش رو تخته کنید تا هوادارا هم بیشتر از این دق مرگ نشن
  • سید مجید IR ۱۵:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    دلیل اینهمه اجحاف و بی توجهی به استقلال چیه؟ وقتی تا این حد استقلال رو فقیر و ضعیف و در هم ریخته و بی ثبات میکنید معنیش اینه که یه بخش قابل توجهی از طرفدارای فوتبال رو به رسمیت نمیشناسید و برای علاقشون هیچ ارزشی قائل نیستید، همین الان خیلی از رؤسای فدراسیونها در املاک متعلق به استقلال مستقر هستن، اونوقت استقلال خودش از ضعیف ترین تیمهای لیگ برتر به لحاظ امکاناته، چرا گادوین منشا که در رانتپولیس بازی کرده وقتی میاد استقلال یه سال نشده فرار میکنه و موقع رفتن میگه واقعا این دو تا تیم زیر نظر یه جا هستن؟ دلیل این همه تبعیض چیه؟ چقدر استقلالیها رو اذیت میکنید؟ جرمشون چیه؟
    • ناشناس IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
      دلیلش سو مدیریت و فساد مدیران و قرارداد بازیکنانی که چند برابر از دیگر تیمها پول گرفتند هستش نه اشخاص و تیم های دیگه
  • کیان IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    خارج از بحث رنگ و تیم حرف هاش تا صبح حق شما یک نگاه به تیم. دسته ۱و۲ کشور های همسایه بندازید ببنید چقدر باشگاه امکانات دارن
  • امیر IR ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    تا این لحظه : تراکتور بعد از منچستر اوله و استقلال بعد از رئال
  • احمد IR ۱۸:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    استقلال نماد کشور ایرانه
  • کیسه دوچرخه سوار IR ۱۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    الکیسه بعد رئال الدوم،????
  • مسعود IR ۲۰:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    استقلال خیلی بزرگه ولی نمیدونم چرا دولت ها کاری کردن که تضعیف بشه. این تیم با این سابقه و افتخارات آسیایی الان باید بی رقیب ترین تیم ایرانی (شبیه الهلال در عربستان) باشه نه اینکه همه چیزش رو بگیرن و محدودش کنن!
    • گرگ شب IR ۲۲:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
      آقای بی رقیب تو عربستان که میگی الهلال بی رقیبه اگه اشتباه نکنم الاتحاد قهرمان شده مثل شما که بی رقیب هستید و پرسپولیس قهرمان شد عیب نداره ایران هم یه زمانی تمدن داشت اما الان هیچی ما فقط نگاه می‌کنیم و حسرت میخوریم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  • سام IR ۲۱:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    اولا اشاره رو درست بنویسید دوما ساپینتو کجاس ما بازم قهرمانی میخایم
  • اس اسی IR ۰۱:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
    جالبه تمام دارایی‌های استقلال را مصادره کردن حتی تا پارسال زمین تمرین نداشت در مقابل یه باشگاه درب و داغون مثل پیروزی رو از همه جهت بهش کمک کردن از پول و امکانات و لابی های پشت پرده تا بزرگش کنن حالا دنبال قاتل بروس لی میگردن که چرااستقلال امکانات نداره خوب از امثال بابا مسعود و امثالهم سئوال کنید تا به جوابتون که خودتونم میدونین برسید
    • علام IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۷
      از تیم ابکی هیچی در نمیاد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی