سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۴
۰ |
۰

مذاکرات مثبت پرسپولیس با ۴ بازیکن موردنظر گل‌محمدی

مذاکرات مثبت پرسپولیس با ۴ بازیکن موردنظر گل‌محمدی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه پرسپولیس مذاکرات مثبتی را با ۴ گزینه موردنظر یحیی گل‌محمدی انجام داد.

یحیی گل‌محمدی از باشگاه پرسپولیس گلایه کرد و بیشتر منظور او در مورد تمدید قرارداد بازیکنان هم به ۴، ۵ بازیکن برمی‌گشت. یکی علیرضا بیرانوند که با تیم ملی در تاشکند است اما مدیر برنامه‌هایش با درویش به مشکل خورده بود. دیگری گولسیانی که برای حضور در تیم ملی کشورش سفر کرده بود و سه نفر دیگر هم سعید صادقی، میلاد سرلک و عیسی آل‌کثیر هستند.

جالب اینکه پرسپولیس با همه این بازیکنان و یا مدیر برنامه‌های آنها طی روزهای گذشته مذاکره کرده بود اما هنوز به صورت رسمی قرارداد آنها تمدید نشده است. در مورد سرلک گفته می‌شود سودای حضور در لیگ قطر را در سر می‌پروراند اما هنوز این قضیه قطعی نیست. آل‌کثیر هم قبلاً توافقاتی کرده بود اما به هر حال برای فصل جدید باید از نظر مالی با باشگاه توافق کند. درست مثل سعید صادقی که باید قراردادش را تمدید کند. بیرانوند هم بعید است از پرسپولیس برود و قراردادش را هم نمی‌تواند فسخ کند.

پرسپولیسی‌ها درصددند طی روزهای آینده هم با بازیکنان مورد نظر گل‌محمدی مذاکره کنند و مثل پارسال تیم خوبی ببندند اما باید دید درویش و یحیی بالاخره دور یک میز می‌نشینند و اختلافات را حل می‌کنند یا نه؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها