پنجشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
۵ |
۰

عکس| ستاره پرسپولیس بی‌خیال حواشی شد

عکس| ستاره پرسپولیس بی‌خیال حواشی شد
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

میلاد سرلک بی توجه به حواشی و شایعات قانون سربازی، تمرینات خود با پرسپولیس را ادامه می‌دهد.

در روزهای گذشته میلاد سرلک مرد شماره یک اخبار پرسپولیس بوده. بازیکنی که به واسطه نامه فراجا به وزارت ورزش و سازمان لیگ، خود را در آستانه خدمت سربازی می‌بیند و از این خبر شوکه شده است.

سرلک باید از یکم شهریور ماه خود را به فراجا معرفی کند اما نکته مهم این است که او تلاش می‌کند تا هر طوری که شده معافیت تحصیلی یا موقت خود را دریافت کند تا حداقل برای فصل جاری در ترکیب پرسپولیس باقی بماند.

نکته مهم اینکه اگر سرلک تعلل کند، با بسته شدن فهرست تیم ملوان، جایی در این تیم نیز نخواهد داشت و برای سپری‌کردن خدمت خود باید راهی فجرسپاسی شود؛ کابوسی که شاید رویای جام ملتهای آسیا را نیز از هافبک شماره ۱۰ پرسپولیس بگیرد.

باوجود تمام این حواشی و شایعات، سرلک در تمرینات پرسپولیس حضور دارد و در بازی دوستانه این تیم مقابل پیکان نیز شرکت کرد. او تلاش می‌کند روحیه خود را حفظ کند و بی توجه به این اخبار، پیش فصل خود با قرمزها را سپری کند.

عکس| ستاره پرسپولیس بی‌خیال حواشی شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • لنگی حکومتی IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
    بازیکن سربازه لنگ حق بازی نداره بده بازی کنه تموم تیمهاشکایت میکنن حکومتیهای دوزاری
  • علی IR ۱۳:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
    لنگ مثل اب خوردن قانون رو دور میزنه چون حکومت و ارکانش تمام قد پشتش هستن
  • محسن IR ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
    مگه خونش از مرادمندویزدانی رنگین تره .سرلک باید بره سربازی قانون برا همه یکسانه بلکه لنگ قانون دور بزنه که بعید نیست
  • زهرا IR ۱۸:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۹
    پرسپولیس مقدس زیباترین عشق جهان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی