پنجشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۶
۱۵ |
۱

وحید امیری: قرارداد ما پایین‌تر از سایر باشگاه‌ها است/ دیگر چه باید می‌کردیم که نکردیم؟

وحید امیری: قرارداد ما پایین‌تر از سایر باشگاه‌ها است/ دیگر چه باید می‌کردیم که نکردیم؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

کاپیتان تیم پرسپولیس گفت: هواداران ما بدانند که با وجود همه مشکلات پای کار هستیم، چون اکثر ما از دو سال قبل طلب داریم.

وحید امیری، کاپیتان تیم پرسپولیس، با اشاره به مشکلات زیاد این تیم در فصل پیش رو گفت: در واقع اینجا آمدم که درد و دلی با هواداران کنم، با توجه به اینکه صاحب اصلی باشگاه هواداران هستند و همیشه حق با آن‌ها است. چه در شرایط سخت و چه در شرایط خوب و عادی، حق با هواداران است. با توجه به اینکه سال گذشته ما سال فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشتیم و همه عوامل باشگاه از تدارکات و گروه پزشکی تا کادرفنی و بازیکنان، از هیچ تلاشی فروگذار نکردند

او ادامه داد: متاسفانه آن چیزی که هست همه فکر می‌کنند در باشگاه ما همه چیز خوب است. جا دارد من دست تدارکات، گروه پزشکی، کادرفنی و بازیکنان را ببوسم چون با وجود همه مشکلات پای کار هستند، چون می‌دانند که هواداران ما پای بازی‌ها نشسته‌اند تا خوشحال به خانه بروند. دوست داریم گلایه‌ها را بشنوند. از دو سال قبل یکسری نفرات طلب دارند و هنوز که هنوز هست، بازیکنان جدید و سال گذشته کوچک‌ترین دریافتی نداشته‌اند.

دیگر چه کار باید می‌کردیم که نکردیم؟

هافبک پرسپولیس در واکنش به این موضوع که رضا درویش در مصاحبه خود اعلام کرده است پرسپولیس تنها تیمی است که صد درصد پرداختی داشته، توضیح داد: خیر، اینطور نیست. ما از زحمات مدیرعامل تشکر می‌کنیم، اما آپشن‌هایی که بازیکنان داشتند به قوت خود باقی است و به هر حال ما انتظار داریم که از همه نظر بهترین ایران باشیم، چون ما نماینده ایران در آسیا هستیم و باید آبروداری کنیم. باور کنید هر روز باهم حرف می‌زنیم تا از نظر روحی بالا باشیم. پرسپولیس سال قبل چه کاری باید می‌کرد که نکرد؟

امیر ادامه داد: باز هم می‌گویم که صاحب اصلی تیم هواداران هستند و ما برای آن‌ها بازی می‌کنیم که خوشحال شوند، همدیگر را شارژ روحی می‌کنیم تا بهترین باشیم. ما انتظار داشتیم که امسال حداقل هیات مدیره از اعضای تیم تشکر کنند چون می‌دانند با وجود همه کمبودها به نتیجه رسیدیم. ما با باشگاه‌های دیگر کاری نداریم، ما پرسپولیس هستیم و واقعا در حق تیم کم‌کاری شد. می‌دانیم هیات مدیره تلاش می‌کند، اما تلاششان اثرگذار نبود و باید شرایط بهتر شود چون ما پرسپولیس هستیم.

امیری درباره مشکلات پیش فصل پرسپولیس و احتمال اعتصاب بازیکنان نیز گفت: انتظار ما از باشگاه این بود که به تعهداتش عمل کند. بچه‌ها با آن شرایط بد در پیش فصل تمرین کردند تا در یکی دو ماه گذشته باشگاه به تعهداتش عمل کند و این اتفاق نیفتاد. جا دارد همینجا بخواهم که تعهدات عملی شود. تیمی که با این شرایط مقابل این همه هوادار این فوتبال را نشان می‌دهد، همه این‌ها دست به دست هم می‌دهند تا پرسپولیس در جایگاه بالاتری قرار بگیرند. این تیم لایق اتفاقات بهتر است و باید آبرو داری کند. ما فقط می‌خواهیم باشگاه به تعهداتش عمل کند و انتظارات عوامل تیم برآورده شود.

شاید قرارداد ما پایین‌تر از سایر باشگاه‌ها باشد

او گفت: شاید قرارداد ما نسبت به سایر باشگاه‌ها پایین‌تر باشد، شاید آپشن‌های کم‌تری داشته باشیم، شاید باشگاهی هستیم که سقف قرارداد را رعایت کرده است، فقط تنها خواسته ما عملی شدن تعهدات است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۷
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۸
  • L IR ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
    ازهمه انتظارداشتیم جزشما الان مثلا بیرانوند وکنعانی ۱۵ تاگرفتن وحدت هنانوف و فرجی هم ۱۵تا داداش منصفانه حرف بزن دیگه خود پرسپولیسیا هم میدونن چه خبره الان یه عده بچه میان ازروتعصب الکی دیس میکنن ولی واقعیت تلخه
  • مافیای سرخ IR ۰۷:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
    سیاست دروغ واحد دسته جمعی پروژه جدید لونگیا واسه تیغ زدن از صندوقهای دولتی
  • تیمور IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
    چه فیلم سینمایی بازی کردن این لنگیا. تیم همیشه شاکی به رهبری افشین پیروانی همین الانه که مربیشون یه اخم کنه و دلارها تو حسابشون ریخته شه. فعلا که زمین و زمان در خدمت لنگ هست تا یه وقت این گوگولی ها خم به ابروشون نیاد. الان درویش پشت ماشین خودشو مخفی میکنه. اینا همشون فیلم سینمایی هستن.
  • مارسلو IR ۰۹:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
    اینا اعتصاب میکنن اپشن قرار داد بگیرن از وزارت خونه.بعد اقایون وزارتی هنوز اصل قرار داد استقلال و ندادن.#تیم حکومتی
  • لونگ بر باد رفته IR ۰۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
    سیاست همیشه و همه جا طلبکار بودن لونگ
  • دریک وند۴۴۲ IR ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
    مافیای رسانه سرخ واقعا عالی کارشو انجام میده.بعد از اینکه با همکاری قربانزاده و صداوسیما در پنج هفته پایانی فصل پیش استقلال را به زیر کشیدند و به حاشیه بردند و باعث بقول خودشان دبل قهرمانیشان شدند حالا تحمل گلایه بازیکنان و کادر استقلال راهم ندارند و در حالیکه استقلال شاکله اش را داده و۵۰درصد فصل قبل را هم نداده اینها از نگرفتن آپشن فصل قبل شاکیند.در حالیکه استقلال حتی امکان ثبت قرارداد سرپرستش را ندارد اینها تمام ستاره های فصل قبل را حفظ و به انها امثال کنعانی را هم اضافه کردند بعد به استقلال کنایه می زنند که آه و ناله می کند.در حالیکه به استقلال تهمت زدند که می‌خواهد بیرانوند را با۸۰میلیارد بگیرد حالا ادعا می کنند ایشان با۱۵میلیارد در پرسپولیس مانده تورا بخدا بساط تزویرتان را جمع کنید
  • حسین IR ۱۶:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۶
    شوئ افشین شروع شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها