شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۴
۶ |
۰

۵ استقلالی در اتاق سرنوشت/ خطیر و نکونام در حضور این سه نفر حرف می‌زنند

۵ استقلالی در اتاق سرنوشت/ خطیر و نکونام در حضور این سه نفر حرف می‌زنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علاوه بر جلسه علیرضا دبیر با جواد نکونام و  علی خطیر، سرمربی و مدیرعامل استقلال احتمالاً  یک جلسه سرنوشت ساز دیگر هم خواهند داشت.

جواد نکونام جمعه به دعوت علیرضا دبیر راهی فدراسیون کشتی شد و علی خطیر هم دقیقاً با دعوتی مشابه به همان جا آمد تا طرفین در حضور رئیس فدراسیون کشتی مشکلاتی که باعث اختلافشان شده را به طور صریح بیان کنند و برای حل این موارد، تصمیم بگیرند. حالا نکته مهم اینجاست که خبرهای رسیده حکایت از برگزاری احتمالی یک نشست مهم و سرنوشت ساز دیگر دارد.

قرار است ظهر روز یکشنبه نهم مهر ماه علی خطیر و جواد نکونام در جلسه‌ای که حسن روشن و دو استقلالی دیگر هم در آن حاضر می‌شوند، حضور پیدا کرده و پیرامون مشکلات استقلال حرف بزنند. این جلسه در قیاس با نشستی که به میزبانی علیرضا دبیر برگزار شد مسائل فنی را به صورت ریزتر مورد بررسی قرار می‌دهد.

روز جمعه ۵ نفر از پیشکسوتان استقلال در تمرین این تیم حاضر شده و ضمن اعلام حمایت قاطعانه از جواد نکونام و شاگردانش، پیگیر بحث مذاکره با علی خطیر هم شدند تا قضیه اختلافات حل و فصل شود چون به خوبی می‌دانند اگر مشکل یک جانبه حل شود، در واقع مرتفع نشده و کار به جایی نخواهد رسید.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • رضایاک اصلی۸ IR ۲۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۸
    به نظر من کیسه را منحل کنید تا تمام مشکلات لیگ برتر مرتفع شود اینطوری برای کیسه هم بهتره
    • ناشناس IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
      این لنگه ک باید منحل بشه باعث ابروریزی ایران هس از همه ی تیم های لیگ برتر ک جای خود داره از تمام تیم های لیگ ۱.۲.۳هم بپرسی میگن لنگ منحل بشه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی