چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸
۸ |
۱۱

یک مهاجم جدید در راه استقلال/ نکونام برای کدام بازیکن دست زد؟

یک مهاجم جدید در راه استقلال/ نکونام برای کدام بازیکن دست زد؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم استقلال در آینده نزدیک صاحب یک مهاجم جدید می‌شود.

اگرچه جواد نکونام تمام تلاش خود را به کار بسته تا گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی استقلال کارت بازی دریافت کرده و برای آبی پوشان به میدان برود اما با این وجود از سرمایه‌های داخلی هم غفلت نمی‌کند و هیچ بعید نیست در دیدارهای آینده شاهد حضور یک مهاجم گمنام اما بسیار با انگیزه در جمع آبی‌پوشان پایتخت باشیم.

در حال حاضر بازیکنی به نام حسام اسکندری در تمرینات تیم بزرگسالان استقلال حاضر می‌شود که یکی از نفرات آکادمی باشگاه است و نکونام اعتقاد دارد این بازیکن اگر به حاشیه کشیده نشود و کاملاً روی فوتبال متمرکز بماند، آینده خوبی خواهد داشت.

اسکندری در بازی چند روز قبل استقلال مقابل پیام موفق به گلزنی شد و عملکردش به گونه‌ای بود که پس از به ثمر رساندن گل، جواد نکونام به نشانه تحسین از جایش بلند شد و برای این بازیکن دست زد. برخی از اطرافیان استقلال معتقدند اگر اسکندری بتواند روند مناسب خود را حفظ کند، احتمال دارد در هفته‌های پایانی نیم فصل اول یا در دور برگشت مسابقات به عنوان یکی از بازیکنان تعویضی مد نظر سرمربی آبی‌پوشان قرار بگیرد و حضور در لیگ برتر را تجربه کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۳
  • صالح IR ۱۹:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۶
    بهترین کار برای موقعیت فعلی که تحت فشار مالی هستیم، استفاده از بازیکنای آکادمی و پایه است که سرشار از انگیزه هم هستن...
    • رضایاک اصلی۱۰ IR ۱۳:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
      کیسه با قراردادهای چند شاخه گل رز و این چیزا قانون را دور زده و شما فکر میکنید کیسه مشکل مالی داره???
  • کیسه پاره حکومتی بی اصالت حقیر IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۶
    آرزوهای مهدی همدانی بنده خدا
  • حميد کلاش IR ۲۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۶
    پرسپوليس خلاف مقررات سازمان ليگ قرارداد بسته بعد قرداد ولسياني قانوني نيست بعد بايد بازي بعدي تو ترکيب باشه بعد استقلال نميتونه کارت بازي مهاجمش سازمان ليگ صادر کنه کجا هستن اون پرسپوليسيا که ميگن تيم حکومتي نيستن بخدا فوتبال بايد تعطيل کنن تو ايران
    • Ali IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
      تعصب عقلت را زایل کرده !!،قرارداد گولسیانی احتیاج به اصلاح داشته وغیرقانونی نبوده است ،همان پروسه ای که برای اصلاح قراردادبعضی ازبازیکنان استقلال طی شده برای این یک مورد هم رعایت گردیده واگر تعصبت را کناربگذاری خواهی دید وخواهی فهمید دراستقلال تعداد اصلاح قرارداد بیش از یک مورد، ولی درپرسپولیس همین یک موردبوده که البته اصلاح شده است .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها