نظرسنجی

شما کدام گزینه را برای نیمکت استقلال می پسندید؟
۱۸
جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
۱۸ |
۶

میخیتاریان اجازه نداد مهدی طارمی قاتل بارسلونا شود!

میخیتاریان اجازه نداد مهدی طارمی قاتل بارسلونا شود!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مطابق آنچه امروز اتلتیک انگلیس نوشته؛ مهدی طارمی می توانست باعث پیروزی اینتر مقابل بارسلونا شود.

به گزارش خبرورزشی، نشریه انگلیسی اتلتیک مدعی شده اگر میخیتاریان در آفساید به توپ ضربه نمی زد، توپ به مهدی طارمی می رسید و او که در موقعیت آفساید قرار نداشت می توانست زننده گل پیروزی اینتر در خانه بارسلونا باشد!

طارمی وظیفه خنثی کردن مدافعان بارسلونا را داشت، این گزارش امروز (جمعه) نشریه اتلتیک انگلیس در آنالیز خط حمله اینتر در بازی جذاب با بارسلونا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپاست.

طارمی نامش را به عنوان دومین بازیکن تاریخ ایران که در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده، ثبت کرد.

دیدار جذاب بارسلونا و اینتر چهارشنبه در ورزشگاه خانگی موقت بارسلونا برگزار شد. این دیدار تماشایی ۶ گل داشت تا در نهایت بازی با نتیجه تساوی ۳ بر ۳ به پایان برسد. طارمی در این بازی در ابتدای نیمه دوم به دلیل مصدومیت مارتینز، کاپیتان اینتر وارد زمین بازی شد.

نشریه معتبر انگلیسی می‌نویسد اینزاگی از طارمی به عنوان خنثی کننده حرکات آرائوخو و پدری استفاده می‌کرد تا مارکوس تورام و دمفریس فضا برای نفوذ از کناره‌های زمین پیدا کنند.

براساس گزارش اتلتیک، اگر پاسی که از سمت راست به چپ آمد، به جای میخیتاریان، به مهدی طارمی می‌رسید، او در آفساید نبود و مهاجم ایرانی می‌توانست گل پیروزی اینتر را بزند اما میخیتاریان چندسانتی متر جلوتر از طارمی گلزنی کرد تا آفسایدش اعلام شود و اینتر نتواند با نتیجه ۴ بر ۳ برنده شود.

بیشتر بخوانید: بالاخره در ایتالیا از طارمی تعریف شد؛ وقتی فکر می‌کنی همان مهدی همیشگی است اما...

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۱
  • در صف بررسی: ۳
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • محمد IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    من اون بازی را با تمام امید نگاه کردم که شاید طارمی ی حرکتی بزنه خوشحال بشم اما با آقای طارمی تمام امید من رو ناامید کرد ...اصلا افتضاح بود ...افتضاح..
  • محمد IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    طارمی واقع اعتماد بنفس نداره در حد صفر
  • ر IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    من اولین باری بازی مهدی دیدم اصلا بهش پاس نمیدن
  • علی اسمعیلی IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    قضاوت کردن در مورد دیگران خیلی سخت است. شاید مربی آنطور بازی را بخاطر تاکتیکی برای او در نظر گرفته. زود قضاوت نکنیم
  • سرخ کابوس آبی IR ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    اون از تمام جهات تحت فشار قرار دادن طارمی در تیمی که براش موقعیت نمیسازند وکم بازی میکند ودائما بازیش نقد غیر منصفانه میشه نمیتونه زیاد مثمر ثمر باشه متاسفانه جسارت استفاده از موقعیتهای کمی هم که بهش میرسه از دست داده وباید اینزاگی اقلا چند بازی بعنوان یار ثابت بهش فرصت بده تا احیا بشه .
  • علی IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    یه جوری میگی انگار هر چی توپ تا حالا به طارمی رسیده با ضریب ۱۰۰ گل کرده. طارمی در زمین از ۱۰ با زیکن اینتر جداست. حتی جسارت حمله به توپ حریف رو نداره و بیشتر توی زمین راه میره. قبول کرده در حد اینتر نیست.
  • A IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    مهدی بهش پاس نمیدن،اعتمادبنفسشم از دست داده
  • بی نام IR ۱۷:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    اگه بازی ها رو نگاه کنید دقت کنید مشخصه که بهش پاس نمیدن
  • محسن IR ۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    بطوره واضح مشخصه که بازیکنان نمیخوان طارمی خودشو بالا بکشه. کاملا معلومه نمیخوان گل بزنه. تا جای ثابتی توی تیم داشته باشه.برنامه ریزی شده. وخود طارمی خوب فهمیده.
  • Sadegh IR ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    به اندازه کافی از ایتالیا و اروپا هیت میخوره شما به جای اینکه باعث دلداریش بشین نمک روی زخمش میشیم☹️
  • سعید IR ۲۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
    خوب شد بهش نرسید واگرنه گل نمیشد کلی هم شماتت میشد ولی امیدوارم بازی برگشت بتونه هم گل بزنه هم بازی قابل قبولی ارائه بده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

شما کدام گزینه را برای نیمکت استقلال می پسندید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی