شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
۲ |
۱

تراکتور و اسکوچیچ جاودانه نشدند؛ گذر از استقلال و پرسپولیس ممکن نشد!

تراکتور و اسکوچیچ جاودانه نشدند؛ گذر از استقلال و پرسپولیس ممکن نشد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تراکتور نتوانست از رکورد شگفت‌انگیز قهرمانی استقلال و پرسپولیس با بیشترین امتیاز در طول یک فصل لیگ برتر عبور کرده و در بهترین حالت با همان امتیازهایی که پیش تر ثبت شده قهرمانی را جشن می گیرد

به گزارش خبرورزشی، تراکتوری ها امیدوار بودند با پیروزی در دو هفته پایانی لیگ مقابل نساجی و استقلال خوزستان و کسب هر ۶ امتیاز ممکن، با کسب مجموغ ۷۰ امتیاز جشن قهرمانی گرفته و رکورد فوق العاده ای را از خود به جا بگذارند.

اما تساوی این تیم مقابل نساجی همه چیز را برهم زد و حالا تراکتوری ها در بهترین حالت می توانند با پیروزی در بازی آخر مقابل استقلال خوزستان به رکورد شگفت انگیز پرسپولیس و استقلال در رقابت های لیگ برتر دست پیدا کنند.

پیش از این و در دوره های پیشین رقابت های لیگ برتر، تیم استقلال یک بار با فرهاد مجیدی و تیم پرسپولیس دو بار با هدایت یحیی گل محمدی و اوسمار ویرا به رکورد ۶۸ امتیاز از ۳۰ بازی دست پیدا کردند و اسکوچیچ بسیار امیدوار بود با کسب ۷۰ امتیاز یک رکورد تاریخی را از خود به جا بگذارد که البته میسر نشد.

البته هنوز یک هفته دیگر باقی مانده و باید دید اسکوچیچ و شاگردانش در هفته پایانی می توانند با شکست استقلال خوزستان ۶۸ امتیازی شوند یا نه.

آن هم در شرایطی که به نظر می رسد سازمان لیگ در اقدامی بی سابقه قرار است تیم های میزبان و میهمان هفته آخر را عوض کرده و این بازی را در شرایطی که باید در اهواز برگزار شود، در تبریز برگزار کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • کاربر جدید IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۰
    5تیم سطر : پنجم ، (تارتار).چهار،(یحیی)سوم و دوم،( پرسپولیس)حالا تیم عزیز آذربایجان (که همیشه تردد پرسپولیس دارد: قدیمی شجاع. نادری و،جدید: اسماعیل فر، ترابی، علیرضا، همه پرسپو لیسی.جای فکر نداره؟!!!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی